8. ALFEMYA Sonuçları Belli Oldu

Özel Altınbaşak Liseleri tarafından yapılan ve gelenek haline gelen ALFEMYA (Altınbaşak Fen Matematik Yarışması) sonuçları belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2012 13:46
8. ALFEMYA Sonuçları Belli Oldu

13 Nisan Cuma günü saat 10:00’da Özel Altınbaşak Liseleri’nde yapılan ALFEMYA sonuçları belli oldu.

Gelenek haline gelen ve her geçen yıl katılım sayısı artan yarışmaya bu yıl 60 okuldan 441 öğrenci katıldı. Katılan öğrencilerden 202’si erkek 239’u kız öğrenci. Yarışmaya Isparta’nın tüm ilçelerinden öğrenciler katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerden 94’ü farklı alanlarda ödül kazandı.

Yarışmada ilk beşe giren öğrenciler altın, ilk 30’a girenler gümüş, ilk 60’a girenler bronz madalya kazandı. Ayrıca her okuldan okul birincisi olan öğrenciler de ödüllendirildi. Katılan her okula hediye verildi.
Yarışmadaki soruların dağılımı 20 Matematik, 10 Geometri, 16 Fizik, 6 Kimya, 8 Biyoloji. Toplam 60 soru 90 dakika içerisinde cevaplandırıldı.
Oldukça heyecanla beklenen sonuçlar Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılan törenle açıklandı.
Törene Milli Eğitim Müdürü Sabri CANER, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Salih Sadi Bilgin, İl Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Hasan Atılgan, IYAŞ Mağazalar Müdürü Adem DEMİRALAY, Körfez Dershanesi Müdürleri Ali Rıza PAMUK, Mevlüt UYSAL katıldılar ve dereceye giren öğrencilerin ödüllerini verdiler.

Okul Müdürü Vahit ÇİFTÇİ, eğitim-öğretim adına ciddi bir potansiyeli olan Isparta’da öğrencileri teşvik adına yaptıkları sınava katılımlardan dolayı tüm okullara ve okul müdürlerine teşekkür etti. Ayrıca desteklerinden Milli Eğitim Müdürümüz Sabri CANER Bey’e; katkılarından dolayı NT Mağazaları’na, Isparta Petrol Turizm’e ve Körfez Dershaneleri’ne teşekkür etti.

8.ALFEMYA’da dereceye giren öğrenciler, okulları ve danışman öğretmenleri:

1 NADİRYÜCEERMEHMET KÖSE İLKÖĞRETİM OKULU
2CEYDA NURKAVAKNAZMİYE DEMİREL İLKÖĞRETİM OKULU
3NURHAYATÇAĞLARÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU
4ALPERENKAYANAŞİDE HALİL GELENDOST İLKÖĞRETİM OKULU
5EFEKANKOYUNCUÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU

1. OLAN ÖĞRENCİNİN DANIŞMAN ÖĞRETMENİ METE ŞENAY

2. OLAN ÖĞRENCİNİN DANIŞMAN ÖĞRETMENİ SEBAHAT HIZ

3. OLAN ÖĞRENCİNİN DANIŞMAN ÖĞRETMENİ OSMAN HARE

4. OLAN ÖĞRENCİNİN DANIŞMAN ÖĞRETMENİ NURAY SEYDİ

5. OLAN ÖĞRENCİNİN DANIŞMAN ÖĞRETMENİ OSMAN HARE

MEHMET KÖSE İLKÖĞRETİM OKUL MÜDÜRÜ ÖMER ÇELİKKOL
NAZMİYE DEMİREL İLKÖĞRETİM OKUL MÜDÜR ÜHÜSEYİN ÖZÇOBAN
ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKUL MÜDÜRÜ MEHMET GÖKSOY
NAŞİDE HALİL GELENDOST İLKÖĞRETİMOKUL MÜDÜRÜ RAMAZAN AŞKIN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.