80 Kişi Daha İşe Alınacak

80 Kişi Daha İşe Alınacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2016 11:45
80 Kişi Daha İşe Alınacak

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle ilimize kazandırılan Çağrı Merkezi istihdam kapasını aralamaya devam ediyor.
Bu doğrultuda Çağrı Merkezi 80 işsizi daha iş sahibi yapmak için harekete geçti.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle ilimize kazandırılan çağrı merkezi yatırımında istihdam giderek artıyor. Bu doğrultuda çağrı merkezi 100 kişiyi daha istihdam etmeyi hedefliyor. İŞKUR aracılığıyla çağrı merkezine yerleştirilecek olanlar ile daha önce başvuruda bulunup, mülakata giremeyenlerin de yine İŞKUR’a başvurması gerekiyor.

Başvuruların 13 Ağustos ’a kadar İŞKUR’a yapılması gerektiğini söyleyen Çağrı Merkezi Genel Müdürü Yasin Yalçın, yer ihtiyacını da karşılayarak merkezde bin kişiyi istihdam etmeyi hedeflediklerinin altını çizdi. Başvuruların ardından ise mülakat yapılacak. Eğirdir yolunda 112 acil çağrı merkezi yanında hizmet veren Çağrı Merkezi, önemli firmaların müşteri hizmetleri altyapısına hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.