800 Aileye Maddi Yardım Yapılacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazan Bayramı öncesinde vakfa kayıtlı 800 aileye nakdi yardımda bulunacak.

Yayınlanma:
800 Aileye Maddi Yardım Yapılacak

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan vakıftan sorumlu Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan, 800 aileye bayram öncesinde 225’er lira yardım edeceklerini söyledi.

Vakıf Müdürü Alpay Acar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Dr. Canan; “Sevginin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın yoğun yaşandığı Ramazan ayını hep birlikte huzur ve mutluluk içerisinde yaşıyoruz. Hayırseverlerin ihtiyaç sahibi kişilere iftar sofralarını açtığı, onlara her konuda yardımcı olduğu günleri yaşıyoruz.

Bizde vakıf olarak bu ayın ruhuna uygun şekilde ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmadık ve onlara yardım elimizi uzattık. 1-2 gün içerisinde devletimizin bize sağladığı imkanlarla 800 aileye 225’er lira olmak üzere toplam 180 bin lira nakdi yardımda bulunacağız. Bu yardım inşallah bayram öncesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sağlar. Şimdiden bütün vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.