81 İlde Alarm

Bingöl'de, PKK'ya ait patlamaya hazır halde 200 kilogram patlayıcının ele geçirilmesinin ardından, önemli bir iddia daha ortaya atıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2013 11:03
81 İlde Alarm

ÖZEL EĞİTİLEN KADROLAR ŞEHİR MERKEZLERİNE KAYDIRILDI
İstihbarat birimleri, PKK'nın, çözüm süreciyle birlikte şehir merkezlerinden kırsala çektiği, patlayıcı maddeler ve bombalı saldırılar konusunda özel olarak eğitilen kadrolarını yeniden buralara kaydırdığını tespit etti.

Çözüm süreci kapsamında 1 Eylül'den itibaren adım atılmaması durumunda sokak eylemlerine başlayacağını açıklayan ve çekilmeyi durduran PKK'nın, bu eylemlerden sonuç alamaması durumunda kanlı saldırılara girişebileceği belirtildi. İstihbarat birimlerinin bu konudaki uyarısı üzerine 81 il genelinde alarma geçildi.

KANLI SALDIRILAR OLABİLİR
Milliyet'in aldığı bilgilere göre, istihbarat birimleri, PKK'nın kanlı saldırılara girişebileceği değerlendirmesinde bulundu. Bu kapsamda şehir merkezlerine kaydırılan bu bombacıların, örgüt yönetiminden gelecek talimatlar doğrultusunda bombalı saldırılar gerçekleştirebileceği kaydedildi.

PKK, ÇEKİLMEYİ DURDURDU
Terör örgütü PKK'yı da bünyesinde barındıran KCK, dün yaptığı açıklamayla, hükümetin demokratikleşme ve Kürt sorununun çözümü konusunda adım atmaması sonucu geri çekilmeyi durdurduklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.