9 Ameliyat ve Deri Nakliyle Hayat Buldu

Üzerine kaynar su dökülmesi sonucu vücudunun yüzde 45'inde ağır derece yanıklar oluşan 9 yaşındaki çocuk, geçirdiği 9 ameliyat ve deri nakliyle hayata tutunabildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2011 15:47
9 Ameliyat ve Deri Nakliyle Hayat Buldu

Isparta'da yaşayan Cem ve Aliye Gökgöz çiftinin doğuştan zeka geriliği bulunan ve yatalak olan 9 yaşındaki oğulları Mehmet, sobanın üzerindeki kaynar suyun üzerine dökülmesi sonucu ağır yaralandı.

Isparta'da götürüldüğü hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Başkent Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirilen küçük çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Vücudunun yüzde 45'inde üçüncü derece derin yanıklar bulunan Mehmet Gökgöz, hastanede bulunduğu 62 gün içinde 9 ameliyat geçirdi.

Sol kol ve bacağından alınan derinin vücudunun yanan bölgelerine nakledildiği Gökgöz, yaşadığı acılı günlerin ardından taburcu edildi.

Oğullarını hiç yalnız bırakmayan Cem ve Aliye Gökgöz çifti, doğuştan engelli ve yatalak olan çocuklarının üzerine kaynar su döküldükten sonra çok zor günler geçirdiklerini söyledi. Oğlunu kaybetme korkusuyla yaşadıklarını anlatan Gökgöz çifti, ''Doktorların verdiği mücadele sonrası oğlum tekrar hayata bağlandı. Çok mutluyuz'' dedi.

Hastanenin Yanık Yoğun Bakım Sorumlusu ve Genel Cerrahi Bölümü doktorlarından Opr. Dr. Emin Türk ise Mehmet'in yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, yapılan 9 ayrı ameliyat ile tedavisinin başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.