9 Ayda 1 Milyon Kişiye Şifa Dağıttı

9 Ayda 1 Milyon Kişiye Şifa Dağıttı

Yayınlanma:
9 Ayda 1 Milyon Kişiye Şifa Dağıttı

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ruşen Keskin, Hastanenin hizmete açıldığı 24 Mart 2017 tarihinden 31 Aralık 2017 tarihine kadar 978 bin 231 sağlık hizmeti verdiklerini açıkladı. 

Isparta’da 24 Mart 2017’de Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılan ve Türkiye’nin 3. Şehir Hastanesi olan Isparta Şehir Hastanesi, kurulduğu günden bu yana 725 bin 816 hastaya poliklinik hizmeti verdi. Hastanede 26 bin 432 hasta da yatarak tedavi gördü.

Şehir Hastanesindeki 24 Mart – 31 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşen sağlık hizmeti verilerini açıklayan Başhekim Uzman Dr. Ruşen Keskin, Hastanede yapılan çalışmaları hakkında Demokrat’a özel açıklamalarda bulundu. Hastanede personel olarak görev yapmanın yanı sıra çalışmalarının hasta memnuniyeti odaklı olarak yoğunlaştığını söyledi. Keskin; “Sağlık Bakanlığımızın da gözde projelerinden biri olan Isparta Şehir Hastanesi’nde memnuniyet oranı günden güne artmaya devam ediyor. Burada biz tamamıyla gönüllülük esasıyla çalışıyoruz. Hemen herkese özel şekilde ilgi gösterilen hastanemizde; şehit yakınları, gaziler ve gazi ailelerimize de ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktayız. Ekibimizle birlikte eli olmayana el, kolu olmayana kol ve bacağı olmayan gazilerimize de bacak olmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız, bakanlığımızın öngördüğü şekliyle, tamamen hasta memnuniyeti odaklı olarak çalışmak.

“AÇILIŞIMIZDAN BU YANA 1 MİLYONA 

YAKIN KİŞİYE SAĞLIK HİZMETİ VERDİK” 

Bilindiği gibi, Hastanemiz Türkiye’de 3. Şehir Hastanesi olarak 24 Mart 2017 tarihinde hizmete açılmıştır. Bu doğrultuda; 2017 yılı içerisinde Şehir Hastanesine başvuran ve çeşitli polikliniklerde tedavi görerek sağlık hizmeti alan hasta sayısı 1 milyona ulaşmak üzeredir. Hastanemizde açıldığı tarih olan 24 Mart 2017 tarihinden itibaren 31 Aralık 2017 tarihine kadar yani geçtiğimiz yılın sonu itibariyle 725 bin 816 kişiye poliklinik hizmeti, 193 bin 537 kişiye Acil Servis hizmeti verilmiş olup, 26 bin 432 kişiye de yataklı sağlık hizmeti verilmiştir” dedi. 

“9 AYDA 32 BİN 446

AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRDİK” 

Yaptıkları ameliyatlar hakkında da bilgi veren Başhekim Keskin; “Hastanemizde büyük, orta ve küçük olarak seviyesini nitelendirdiğimiz toplam da 32 bin 446 ameliyat gerçekleştirilmiştir” dedi. 

“HASTANEMİZDE EN SON TEKNOLOJİ 

CİHAZLARLA HİZMET VERİYORUZ” 

Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ruşen Keskin, konuşmasının devamında; “Hastanemiz büyük bir yatırım olarak şehrimize kazandırılmıştır. Bu doğrultuda, sağlıkta yaşanan gelişmeler çerçevesinde en son sistem cihazlarla donatılmıştır” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.