9. Fuar İçin Müjde

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın en önemli ihtiyaçlarından olan Fuar alanı konusunda bu defa net konuştu. 9. Fuar Ulusal düzlemde olacak…

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2012 11:08
9. Fuar İçin Müjde

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da konuşmasında fuar alanına değindi. Başkan Günaydın, “Artık şehirlerde fuar alanı olması gerekiyor. Bununla ilgili biz de görüşlerimizi geçtiğimiz yıllarda sizlerle paylaşmıştık. Bu konuda güzel otellerin olması gerektiğini, büyük fuar alanlarının olması gerektiğini dile getirmiştik” dedi.

Başkan Günaydın, fuar alanı ile ilgili Isparta Belediyesi’nin çalışmalarını anlatarak “İşte şimdi Isparta Belediyesi olarak ciddi hazırlıklar içerisindeyiz. Şimdiden fuarcı arkadaşlara müjdeliyorum. 9. fuarımızı çok farklı bir ortamda gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nın 2 bin 500 metrekare alanda kurulu olduğunu kaydeden Başkan Günaydın, “Buradan müjdeyi veriyorum. 9. furımızı ulusal bir düzlemde yapalım. Biz çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Fuarı düzenleyen arkadaşlar da önümüzdeki yıl yapılacak fuarı ulusal düzleme göre planlasınlar” dedi.

Başkan Günaydın, Isparta’da sanayinin, tarımın ve istihdamın gelişmesi için üzerlerine düşen çalışmaları yaptıklarını da belirterek 8. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.