90 Bine Ulaştık

Isparta S.S 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından, 3 senelik süre zarfında 90 bin Gülkent Kart'ın dağıtıldığı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2013 10:04
90 Bine Ulaştık

Beledıye'nin desteğiyle Kentkart Sistemi'ne geçen Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, şehir içi ulaşımda Isparta’ya modern bir dönem yaşatıyor.

Vatandaşların otobüslere binişi sırasında zaman ve dikkat kaybı yaşamaması için hayata geçirilen Gülkent Kart, rağbet görmeye devam ediyor. Konu hakkında görüşlerini aldığımız Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz: "Isparta halkına en iyi hizmeti sunmak için yönetim kurulumuz ile mücadele ediyoruz.

Zaman zaman sıkıntılar oluyor. Bu sıkıntıları halkımızın da sağ duyusu ile çözüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda ilimizde hayata geçirdiğimiz Gülkent Kart sistemi sayesinde bugüne kadar 90 bin civarında vatandaşımıza kart verdik. Ancak tahminlerimize ve verilerimize göre şu ana kadar 60 bini kullanımda. Tüm halkımızdan ricamız para yerine Gülkent Kartı kullanın. Bu sayede otobüslere hem ucuz binersiniz hemde param varmı, yok mu diye düşünmensiniz.

Ayrıca otobüs şoförü de sadece asli görevini yerine getirir. Asgari olarak dolumlar 5 TL'den başlıyor. Gülkent kartlı olarak otobüse minen bir abonman 1 lira 35 kuruş para öderken, kartsız olarak binen vatandaş 1 lira 70 kuruş ödüyor. Gülkent Kartlı öğrenci 1 TL, Gülkent Kartsız öğrenci 1 TL 25 kuruş ödüyor. Yani halkımızın çıkarı bizler için daha önemli. Yine ufak bir tavsiyem olacak. Cebinizde ki kart limitsiz 'durmasın, dediğim gibi asgari TL yükleme yapın ki, siz karlı çıkın" dedi.

LÜTFEN ÖN KAPIDAN İNMEYİNİZ!
Ispartalı vatandaşlardan ve öğrencilerden çeşitli ricalarda bulunan Başkan Mehmet Yavuz: "Değerli halkımızdan ricam, kolaylık sağlanması bakımından orta ve arka kapılardan inmeleridir. Ön kapıdan yolcular biniyor. Ön kapıdan aynı anda yolcu inip binerken, büyük sıkıntılar çıkıyor. Ayrıca memnuniyetsizlikle karşı karşıya kalırsanız lütfen bizi bildirin. Hayatta herkes çeşitli hatalar yapabiliyor. Bizimde illaki hatalarımız oluyor. Sorunları el birliği ile birlikte çözelim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum