900 Gündür Vekil 162 Günü Isparta’da Geçti

CHP Milletvekili Öner, Basın Kulübü'nde 'Isparta'ya gelip-gitmiyor' eleştirilerine cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2013 10:52
900 Gündür Vekil 162 Günü Isparta’da Geçti

Kendisinin baz istasyonu operatörlerini çıkartan Öner, Isparta'ya 45 kez geldiğini belgeledi. Öner, şu açıklamayı yaptı:

"Bu eleştirilerin 2 nedeni var. Bir Ispartalı hemşerilerimiz bizi görmek istiyorlar. İkincisi diğerleri gelmiyor diye propaganda yapıyorlar. Milletvekili olduğumdan bu yana Çankırı’ya 4 kez gitmedim. Ama Isparta’ya 45 kez gelmişim. Benim en önemli tanığım baz istasyonları.

Yaptığım telefon görüşmeler belli. Bu 46. Burada oluşum. 162 gün Isparta’ya gelmişim. Aslında 162 gün gelmek yanlış. Ben belediye başkanı değilim, belediye ve il genel meclis üyesi değilim. Ispartalılar beni Ankara’da görevlendirdiler. Bir başbakan hakkında gerçekleri dile getiriyorum. Ayrıca yolsuzlukları takip altına aldım.

Ben Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü savunmaya gideceğim. Bunlardan bir tanesinin yalan olduğunu söylesinler bırakayım ben. Çankırı’nın gönüllü vekiliyim. Orada milletvekili olmadığından genel merkez beni görevlendirdi. Ayrıca Ordu denetmen milletvekiliyim."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum