Abbas Pirimoğlu AK Parti'den Aday Olacak

AK Parti'ye yakın kaynaklardan Ajans32 Haber Merkezi'ne ulaşan kulis bilgilerine göre Av. Abbas Pirimoğlu'nun AK Parti'den Milletvekili aday adayı olması yönünde çağrılar aldığı ve Pirimoğlu'nun bu çağrılara yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2015 13:13
Abbas Pirimoğlu AK Parti'den Aday Olacak

Adalet ve Kalkınma Partisi kulisleri kaynamaya başladı. Ajans32 haber merkezi o kulis bilgilerini sıcağı sıcağına okuyucuları için takip ediyor.  

1 Kasım'da yapılacak olan seçimler için aday adaylığı başvuru süreci bugün başlayan AK Parti'de Avukat ve Yazar Abbas Pirimoğlu'nun milletvekili aday adayı olması yönünde parti içerisinden ve Pirimoğlu'nun çevresinden ciddi bir istek oluştuğu öğrenildi.

Pirimoğlu'nun söz konusu taleplere sıcak baktığı ve aday adaylığı başvuru süresinin son günü olan Perşembe gününe kadar aday adaylığı için müracaat edeceği kulislerde dillendiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum