ABD'li Emniyet Yetkilileri Rektör İbicioğlu'nu Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen emniyet yetkilileri, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hasan İbicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2012 10:35
ABD'li Emniyet Yetkilileri Rektör İbicioğlu'nu Ziyaret Etti

Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen emniyet yetkilileri, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

SDÜ'de gerçekleşen ziyarete, Güney Florida Broward Bölgesi Şerif Teşkilatı'ndan Şerif Yardımcısı Donald Prichard, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Shaun Casey, Dedektif, Bomba Uzmanı ve K9 Eğitmeni Frank Maio, Çevre Güvenlik Uzmanı Traian Breaban ve Narkotik Uzmanı Joseph Edward Davidson katıldı.

ABD'nin Florida Eyaleti'nin Broward, Fort Lauderdale ve Miami bölgelerinde hizmet veren Türk Amerikan Kültür Merkezi İstanbul Center'ın düzenlediği gezi çerçevesinde Isparta'ya gelen heyettekiler, üniversitelerle yürüttükleri programlar hakkında bilgi verdiler. Heyet ayrıca, program kapsamında Rektör İbicioğlu'nu Florida'ya davet etti.

Rektör İbicioğlu ise heyete Isparta'nın ve SDÜ hakkında bilgiler verdi. Üniversite ve kurumlarla işbirliği ve ortak projeleri desteklediklerini belirten İbicioğlu, güvenlik konulu uluslararası bir konferans düzenleyebileceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.