“Abi Ne Olur Bırakma Beni”

İzmir Karşıyaka’daki Alaybey Askeri Tersanesi’nde meydana gelen kazada şehit olan Alican Bülbül için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Şehit kardeşinin feryatları ise yürek dağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2013 13:59
“Abi Ne Olur Bırakma Beni”

İzmir Karşıyaka'daki Alaybey Askeri Tersanesi'nde denize indirilirken havuzda yan yatan Değirmendere Römorkörü'nde şehit olan Ispartalı er Alican Bülbül için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Şehidin kardeşi Bircan’ın “Abi ne olur bırakma beni” feryatları yürekleri dağladı.



İzmir Karşıyaka'daki Alaybey Askeri Tersanesi'nde denize indirilirken havuzda yan yatan Değirmendere Römorkörü'nde şehit olan Ispartalı er Alican Bülbül için hükümet meydanında tören düzenlendi. Törene Genelkurmay Başkanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanı Orgeneral Sadi Zeki Çolak’ta katıldı.



Törene Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz’ın yanı sıra milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, kitle örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Törende Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de mesajı okundu. Cumhurbaşkanı Gül Mesajında; “Acımız büyük. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.



Erkan Başkanı Piyade Albay Mehmet Gölcük’te konuşmasında “Hepimiz tertemiz aslan gibi bir evladımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. İstiklal harbinde Demiralayları yaratan Isparta halkı bugün de üzerine düşeni yapmaktadır” dedi.



İl Müftüsü M. Emin Avcı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Alican Bülbül’ün cenazesi top arabasına konulmak üzere eller üstünde taşındı. Şehidin cenazesi top arabasına konulurken kardeşi Bircan’ın “Abi ne olur bırakma beni” diye feryad etmesi yürekleri dağladı.



Gözyaşlarının sel olduğu tören sonrası Şehit Alican Bülbül Isparta şehitliğinde toprağa verildi.


















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum