ABoubacar Kone Isparta Davrazspor'da

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleri sonuç verdi ve kriz çözüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2017 09:26
ABoubacar Kone Isparta Davrazspor'da

 Isparta Davraz Spor Yönetim Kurulu Adına, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Barış Gümüş, yaptığı açıklamada; "Büyük Isparta Davraz spor taraftarları ve kıymetli kamuoyunun dikkatine;
kulübümüzün daha önceden görüşmelerini tamamlayıp prensipte anlaşmaya vardığı ABoubacar Kone isimli oyuncumuzun göç idaresindeki resmi işlemleri ve izniyle ilgili değerli vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç girişimde bulunmuş ve gerekli izni bugün itibariyle almıştır. Sayın vekilimize teşekkür ediyoruz, öte yandan ilgili komisyonumuz oyuncumuzun konsolosluk nezdindeki işlemlerinide tamamlamak üzeredir, tüm bu gelişmeler neticesinde oyuncumuz ABoubacar Kone nin Pazartesi günü Ispartamızda olması beklenmektedir. Önümüzdeki günlerde hocamız ve teknik ekibin raporları doğrultusunda birkaç kritik transferde gerçekleşecek ve değerli taraftarlarımızla paylaşılacaktır.
Son olarak Isparta basınımızdan değerli abimiz Tarkan Çetin bey bugün Kulüp başkanımızı ziyaret etmiş ve bu sezon oynanacak tüm deplasman maçlarının otobüs ihtiyaçını temin edeceğini müjdelemiştir, Tarkan beye teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.