Acı Haber: Ölü Sayısı 5'e Yükseldi

Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarında işçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi öldüğü kazada ağır yaralanan Muammer Keskin de yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2014 13:52
Acı Haber: Ölü Sayısı 5'e Yükseldi

Eğirdir'in Akpınar Köyü yakınlarında işçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 11 kişi de yaralanmıştı.

Coşkun Eryılmaz yönetimindeki 61 AF 049 plakalı kamyonetin iddiaya göre, freni patladı. Maden ocağının içindeki yoldan ilerleyen kamyonetin virajı alamayarakdevrilmesi sonucu kasasında bulunan işçiler yola savruldu.

İşçilerden Dursun Ozan, Mehmet Özalp, Ziya Yılmaz ve Musa Olgun yaşamını yitirdi. Kazada, sürücüCoşkun Eryılmaz ile 10 işçi de yaralanmıştı.

KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ
Yaralı olarak ilk önce Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Uygulamasa Hastanesi'ne sevk edilen Muammer Keskintüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Keskin'in kafa travması geçirmesi nedeniyle yaşamını kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.