Acı Ölüm

SDÜ Yapı Denetimi Bölümü'nde okuyacaktı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2015 14:00
Acı Ölüm

Burdur'un Bucak İlçesi'ndeki bir firmada çalışan Ali Zeren, firmadaki diğer çalışanlarla arıza onarımı için akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mermer fabrikasına geldi. Çalışma sırasında bilinmeyen nedenle elektrik akımına kapılan Ali Zeren, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Savcının incelemesinin ardından Ali Zeren'in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayı duyup hastaneye gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı. Yapılan otopsinin ardından Ali Zeren'in cenazesi Bucak'a götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Bu yıl Bucak Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nden mezun olan Ali Zeren'in Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı Denetim Bölümü'nü kazandığı, kayıt için pazartesi günü Isparta'ya gideceği, okul masraflarını çıkarabilmek amacıyla da 3 gün önce işe başladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum