Acil Eylem Planımız Hazır!

Bu hafta sonu yapılacak olan CHP Merkez İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olan Cem Erdal, 17 kişilik ekibini dün partilere tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2017 16:57
Acil Eylem Planımız Hazır!

Bu hafta sonu yapılacak olan CHP Merkez İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olan Cem Erdal, 17 kişilik ekibini dün partilere tanıttı. Parti merkezindeki toplantıda konuşan Erdal, “Başarı için acil eylem planımız hazır. Bir elimizi taşın altına koyduk, diğerinden de sizin tutmanızı istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe kongresi için geri sayım başladı. 10 Aralık tarihinde yapılacak olan kongrede Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Cem Erdal, dün partisinin il merkezinde 17 kişilik yönetim ekibini partililere tanıttı.

Çeşitle meslek gruplarından oluşan ve genç isimlerle dikkat çeken listeyi partililere tanıtan Erdal, burada yaptığı konuşmada “Ekibimizle beraber gün yüzüne çıkalım, ekibimizi sizlerle tanıştıralım istedik. Biliyorsunuz 4 ay önce adaylığımı açıkladım. Adaylığımı açıklamadan önce önümüzdeki sürecin çetin olduğunu bildiğim için güçlü bir ekip oluşturmak gerektiğini biliyordum. Bu yüzden fikir üretecek, pratik çalışmalarda aktif görev alacak bir ekip oluşturduk. Gözlem yaptık, görüşmeler yaptık” dedi.

2,5 AY BOYUNCA MERKEZ İLÇEYİ YÖNETİR GİBİ ÇALIŞTIK
Son 2,5 ayda adeta Merkez İlçe’yi yönetir gibi çalıştıklarını kaydeden Erdal, “Toplantılar yaptık. Bizim için uyumu yakalayabilmek son derece önemliydi ve o uyumu yakaladık. Biz 2,5 ay boyunca merkez ilçeyi yönetir gibi çalıştık. Deyim yerindeyse prova yaptık” dedi.

Partisinin başarısı için yola çıktıklarını anlatan Erdal, “Biz yola çıkarken 10 maddelik bir acil eylem planımız vardı. Partimizi başarıya ulaştıracak, kentin sorunlarını çözüm odaklı yaklaşacak 10 maddelik bir planımız vardı. Süreç içerisinde bu planlarımızı siz değerli CHP üyeleri ile paylaştık. Sizlerin fikirlerini, önerilerini aldık. Bu 10 madde partililerimizin katkılarıyla 20 maddeye ulaştı. Şu anda 20 maddelik acil eylem planımız hazır. Bu maddelerin tek tek altını doldurduk. Göreve gelir gelmez, bu maddeler üzerinden çalışmalarımız başlayacak ve hızlı bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Erdal konuşmasını; “Biz elimizi taşın altına koyduk, diğer elimizden de sizlerin tutmasını istiyoruz. Biz yönetime hazırız, sizlerin desteğini bekliyoruz. Atatürk’le kalın, Cumhuriyet’le kalın” sözleriyle bitirdi. Daha sonra 17 kişilik yönetim ekibi kendilerini tek tek partililere tanıttı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.