Acilen Milli Görüş'e İhtiyaç Var!

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, gerek ülke genelinde gerekse Isparta’da tekrar acilen Milli Görüş belediyeciliğine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2013 22:53
Acilen Milli Görüş'e İhtiyaç Var!

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, gerek ülke genelinde gerekse Isparta’da tekrar acilen Milli Görüş belediyeciliğine ve ilkeli kadrolarına ihtiyaç olduğu günlerin yaşandığını belirterek; “40 yıldır haklı çıktığı tüm iddia ve görüşleri ile siyasi hayatımızın tek temsilcisi Saadet Partisi olarak tüm insanlığın ve Isparta’nın saadeti için göreve hazırız” dedi.

Geçmiş yıllarda ülkenin bir çok ilinde görev alan Milli Görüş Belediyelerinin; insani devrimi gerçekleştirdiklerini ve millet olarak sahibi olduğumuz değerleri siyasete kattıklarını ifade eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, daha sonra gelen yönetimler tarafından kaybedilen bu değerlere sahip çıkma zamanının geldiğini söyledi.

Süleyman Çakan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “1980’li yıllar, maddi sıkıntılar ve ahlaki erozyonların yaşandığı bir dönemdi. Belediyecilik ve kurumlarının yolsuzlukları dip yapmıştı. Asli görevleri olan ‘3Ç’ denen çöp, çukur ve çamurla bile mücadele edemezken, hizmet vermek bir yana personelin maaşları dahi ödenemez hale gelmişti. Kısaca; Bütün belediyeler borç batağındaydılar.

Kokuşma, yolsuzluk, rüşvet ve şaibe zirve yapmıştı. Bereketsizlik ve kuraklık had safhada İstanbul için içme suyu 10 günlük kalmıştı. Mart 1989'da yapılan anketlerde, hiç yer verilmeyen Belediye Başkanlığı Yerel seçimlerinde, Halkımız Kahramanmaraş, Sivas, Şanlıurfa, Van, Konya belediye başkanlıklarını Milli Görüş'e emanet etmiştir.

Çok kısa bir zaman sonra yaptıkları uygulamalarla, aldıkları tedbirlerle halkla kurdukları temaslarla büyük bir fark ortaya koydular. O dönem buna "Efsane belediyecilik hizmetleri" dendi. Halkla ilişkiler de devrim yapıldı. Bütçe devrimi yapıldı. Asla yemediler ve yedirmediler. Çevre devrimini gerçekleştirdiler. Yatırım devrimi de en önemli işleri oldu. İnsani devrimi gerçekleştirdiler. Millet olarak sahibi olduğumuz değerleri siyasete kattılar. İsraf ve savurganlığı belediyeden kaldırdılar. Rüşvetin kökünü kuruttular.

Bugün ise; sıkıntılar biraz daha farklı. Çöp, Çukur, Çamur (3Ç) sorunları kalmamış, peyzaj park bahçe işleri gelişmiş, kaliteli asfaltlar, alt yapı hizmetleri verilmiş, hatta uçuk projelerimiz, modern havaalanlarımız, duble yollarımız var. Günlük hayatı kolaylaştırmak adına yapılan bu yatırımlar; Kentsel ve Yapısal yozlaşma (Doğa ve doğallıktan uzak yapılar), Kurumsal yozlaşmalar; Yolsuzluk, şaibe, adam kayırma, şike, rüşvet. İçişleri Bakanlığı’nın resmi açıklamasına göre 2009'dan bu yana 1521 belediye başkanı hakkında rüşvet, yolsuzluk gibi sebeplerden soruşturmalar açıldığını ve bunlardan 599'unun AKP iktidar partisine, 454 CHP, 232 MHP, 96 BDP ye ait olduğu) Toplumsal yozlaşma; Komşuluk ilişkileri ve esnaf ilişkilerinin bittiği. İntihar, kapkaç, cinayet, cinnetler, mağdurlar, icra dosyaları, protesto senetler gibi sorunları geliştirmiş olmasında yanlış giden bir şeyler yok mudur?

İşte tekrar acilen Milli Görüş belediyeciliğine ve ilkeli kadrolarına ihtiyaç olduğu günlerdeyiz. Önlerine çıkan her oluşumu, fırsatı, teklifi, reddetmiş, doğruları uğruna dik duruşlarını her şartta göstererek bu günlere gelmiş kadrolar ile sadece hizmete hazırız. Bireysel düzgünlükten ziyade temsilcisi olunan zihniyetlerinde temiz ve şaibesiz olması önemlidir. 40 yıldır haklı çıktığı tüm iddia ve görüşleri ile siyasi hayatımızın tek temsilcisi Saadet Partisi olarak tüm insanlığın saadeti için hazırız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum