Acılı Anne Feryat Etti

Acılı Anne Feryat Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2015 13:41
Acılı Anne Feryat Etti

Nusaybin İlçesi'nin Üçyol Mevkii'nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına PKK'lı teröristler dün saat 23.40 sıralarında bombalı saldırı düzenledi. Zırhlı aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan tahrip gücü yüksek bombanın uzaktan kumandayla infilak ettirilmesi sonucu, araçta bulunan 1'i komiser 3 polis şehit oldu, 1 polis memuru da ağır yaralandı.

Saldırıda şehit olan 3 yıllık polis memuru Sezgin Uludağ'ın Isparta merkez Hisar Mahallesi'nde oturan annesi Selver ve babası Mehmet Uludağ'a acı haber geldi. 3 erkek kardeşin en küçüğü olan ve yılbaşından 1 ay önce Nusaybin'e tayin olan Sezgin Uludağ'ın baba evine Türk bayrağı asıldı ve taziye çadırı kurulması için çalışma başlatıldı.

Evde taziyeleri kabul eden Baba Mehmet Uludağ ve Annesi Selver Uludağ ise zaman zaman gözyaşlarını boğuldu. Anne Selver Uludağ, "Kuzum, Kuzum, kuzum gitti" diye feryat etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum