Acılı Baba, İndirimsiz Müebbet İstedi

Acılı Baba, İndirimsiz Müebbet İstedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2020 15:36
Acılı Baba, İndirimsiz Müebbet İstedi

Isparta’da eski sevgilisi tarafından oturduğu apartta bıçaklanarak ölüdrülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel’in babası Mustafa Cankel, " Verilecek ceza ne kadar olsa da kızımı geri getirmeyecek " dedi.

Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugünkü duruşmaya tutuklu sanık Zafer Pehlivan, Cankel’in babası Mustafa Cankel, Isparta, Aydın, Antalya, Muğla Barolarının temsilcileri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, kadın hakları derneği üyeleri ve taraf avukatları katıldı. Mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, maktulü tehdit etme, mektup yazma, dövme, boğma ve bıçaklama gibi gerekçelerle planladığı olayı canavarca hisle gerçekleştirmeyen sanığın hiçbir pişmanlık göstermemesi gerekçesiyle "Kasten öldürme" ve "Tasarlayarak öldürme" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Baba Cankel: "Verilecek ceza ne kadar olsa da kızımı geri getirmeyecek"
Güleda’nın Babası Mustafa Cankel, sanık için indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezası verilmesini istedi. Verilecek cezanın ne kadar olsa da kızını geri getirmeyeceğini söyleyen baba Cankel; "Ama bir nebze olsun bizim yüreğimize su serpecek. Diğer kadın cinayetlerinde emsal teşkil edilerek indirimsiz olarak ağırlaştırılmış müebbet cezası verilmesini istiyoruz. Acımızı yaşayan herkese teşekkür ediyoruz. Cinayetin canavarca hisle gerçekleştirildiği bütün ifadelerde, otopsi raporlarında mevcut. Tekrar değerlendirmede de onu göz önüne alacaklarını düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.