Acun Medya Isparta'da

Acun Medya Isparta'da

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2018 10:41
Acun Medya Isparta'da

Yapımcılığını üstlendiği birçok proğramı ile seyircileri ekranlara kitlenyen Acun Medya O Ses Türkiye seçmeleri için bugün (11 Ağustos Cumartesi) Basmacıoğlu Otele geliyor.

Edinilen bilgiye göre; daha önce seçmeler için hiç Isparta’ya gelmeyen burada ki başvuruları çevre illerden kabul eden Acun medya ekibi bu kez Muammer Emre Gökgöz için Isparta’ya gelecek ve çevre illerdeki başvuruları Isparta’da kabul edecek.

Engelli katılımcılara her zaman ayrıcalık gösteren Acun Ilıcalı Muammer Emre isimli Vadandaşın fiziksel engelinden dolayı çevre illere gidememesini göz önüne alarak bölgedeki başvuruları Isparta’da kabul edecek.

Daha önce Acun Medya'ya bir çok başvuruda bulunan Muammer Emre Gökgöz “Daha önce Acun Medya’ya birçok başvuruda bulundum fakat fiziksel engelimden dolayı seçmelere katılamamıştım. Israrlarım ve takibim üzerine Acun Medya ekini beni kırmadı seçmeleri Isparta’da yapma kararı aldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.