Acun Yarışmacıyı Kovdu! (Video)

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Acun Ilıcalı ile bir yarışmacı arasındaki gerilimli diyaloglar sonrası Ilıcalı yarışmacıyı kovdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2012 14:27
Acun Yarışmacıyı Kovdu! (Video)

etenek Sizsiniz Türkiye'de Acun Ilıcalı ile bir yarışmacı arasındaki gerilimli diyaloglar sonrası Ilıcalı yarışmacıyı kovdu.
Show TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının dünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Programın yapıcısı ve jüri üyesi Acun Ilıcalı, bir yarışmacının jüri üyeleri Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'a verdiği cevaplar üzerine yarışmacıyı kovdu.

Yarışmacı Gökhan Bölek'in dans gösterisini beğenmeyen Acun Ilıcalı'nın 'Hayır' düğmesine bastı.

Bölek'in gösterisinin ardından yorum yapan Hülya Avşar, 'O kadar buna benzer dans seyrettik ki 'dedi. Yarışmacının Hülya Avşar'a değil de etrafa bakması üzerine Avşar, 'Beni dinliyor musun? 'diye sordu. Bunun ardından gelen diyalogda Avşar, 'Bu sefer seni eksik buldum 'diye konuştu. Yarışmacı Bölek'in 'Tamam 'karşılığını vermesi üzerine Hülya Avşari 'Alemsin 'dedi. Gökhan Bölek ise 'Siz de 'yanıtını vererek stüdyoda soğuk rüzgarı estirdi.

Avşar'ın ardından yorumunu yapan Ilıcalı da, 'Bende aynı görüşteyim. Tek başına sahnede olan birisi salonu coşturmalıydı ama öyle bir şey olmadı. İyisin, başarılısın ama yarı final için yeterli bulmadım 'şeklinde konuştu.

'KÜSTAHLIK YAPMAYA MI GELDİN? '

Sergen Yalçın ise, kendisinden önce yapılan yorumlara çok uzak olmadığını belirtirken, yarışmacı araya girip 'Evet yakındasınız 'diye bir cevap verdi.

Gerilimin zirve yaptığı bu noktada Acun Ilıcalı duruma müdahale ederek, 'Ne dedin sen? 'diye çıkıştı. Acun Ilıcalı yarışmacıyla 'Küstahlık yapmaya mı geldin buraya! Tamam, teşekkürler... Sen devam et hadi 'diyerek kapıyı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.