Adalet Nöbeti Tutacak

Adalet Nöbeti Tutacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2021 19:35
Adalet Nöbeti Tutacak

İnfaz erteleme talebi reddedilerek cezaevine konulan Ayşe Özdoğan'ın annesi Fatmana Karakuzu (72) Antalya Adliyesi önündeki adalet eyleminde gözaltına alınarak 5 saat tutulmuştu. Kendisi de kanser hastası olan yaşlı kadının, kızı cezaevinden çıkana dek adalet nöbeti tutacağı belirtildi.

Isparta’da Gülen cemaatine ait bir yurtta yöneticilik yaptığı, Bank Asya hesabı olduğu ve Bylock kullandığı iddiasıyla 9 yıl 4 ay hapis cezası verilen 4. evre kanser hastası Ayşe Özdoğan cezaevinde 20. gününe girdi.

Bu süreçte defalarca hastaneye götürülen, üşüdüğü yüzünü saç kurutma makinasıyla ısıtan Özdoğan’ın annesi de kızının tahliyesi için adalet nöbeti tutmaya karar verdi.

Dün müebbet hapis cezası verilen Harbiyeli öğrenci annesi Melek Çetinkaya ile birlikte Antalya Adliyesi önünde kızı için adalet talebinde bulunan Fatmana Karakuzu gözaltına alınmış, karakoldaki 5 saatlik sürenin ardından serbest bırakılmıştı.

Ayşe Özdoğan’ın ablası Emine Erdem annesinin dün çok yıprandığını belirterek, kendini toparlar toparlamaz kızı tahliye olana dek adalet nöbeti tutacağını kaydetti. Erdem, “Annem bugün çok yıprandı. Çok yoruldu. Kendini toparladığında kardeşim tahliye olana kadar Adliye önünde oturmaya devam edecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.