Adalet Ormanı Büyüyor

Adalet Ormanı Büyüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2019 12:11
Adalet Ormanı Büyüyor

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde kamu hizmeti cezası bulunan hükümlüler tarafından İstanbul Yolu üzerinde oluşturulan ‘Adalet Ormanı’nın bakımını da yine hükümlüler yapıyor.

Isparta Denetimli Serbestlik hükümlüleri tarafından geçtiğimiz Mart ayında İstanbul Yolu üzeri Isparta Mensucat Fabrikası karşısındaki alanda ‘Adalet Ormanı’ oluşturuldu.

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Orman İşletme Müdürlüğü’nün de destekleriyle oluşturulan Adalet Ormanı’na Denetimli Serbestlik hükümlüleri bin dan dikti. Dikimleri şuanda da sürdürüyoruz. Hükümlüler, şimdi ise diktikleri fidanların otlarının ayıklanmasından sulanmasına kadar tüm bakımlarını yapıyor.

ŞAHİN; “HÜKÜMLÜLERİMİZ
SOSYAL SORUMLULUK
PROJELERİNDE GÖREV ALIYORLAR”
Isparta Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, Müdürlük olarak doğanın korunması ve orman varlıklarının artırılmasına katkıda bulunmak adına böyle bir çalışma yaptıklarını ifade ederek; “Müdürlüğümüzde ülke genelinde olduğu gibi Isparta’mızda da kamu hizmeti cezası bulunan hükümlüler çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde görev almaktadır. Bu bağlamda Müdürlüğümüz tarafından her yıl milyonlarca ağacın dikim ve bakımının yapılmaktadır.

“FİDANLARIN BAKIMLARINI YAPIYORLAR”
Biz de Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak geçtiğimiz Mart ayında İstanbul yolu üzerinde SDÜ’nün arka tarafındaki alanda bin fidan dikerek orman oluşturduk. Hükümlülerimiz zaman zaman buraya gelerek dikilen bu fidanların etrafından oluşan otları temizleyerek ve sulamasını yaparak onların bakımını yapmaktadırlar. İnşaallah oluşturduğumuz bu ‘Adalet Ormanı’ndaki fidanlar 2 – 3 yıl içerisinde ciddi bir boya ulaşarak orman kendisini gösterecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.