Adalet ve Özgürlük Yoksa Mutluluk Yoktur

CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, seçim çalışmaları kapsamında Isparta’yı da ziyaret etti. Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Çakmakçı’ya başarılar dileyen Haberal, ülke gündemine ilişkin de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2014 16:30
Adalet ve Özgürlük Yoksa Mutluluk Yoktur

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’ya destek ziyareti için Isparta’ya geldi. Haberal’ı karşılamaya gelenler arasında Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent’te yer aldı.



Partisinin seçim bürosunda gazetecilerle bir araya gelen Prof. Dr. Haberal, Türkiye’nin nereden nereye geldiği konusunda değerlendirmeler yaptı. Haberal, “eskiden okul sorundu. Okullarımız yoktu. Odun ateşi ışığında ders çalıştığımızı biliyorum. Tabi şimdi çok yol kat ettik. Ama sınıfta kaldığımız konular da var. Bunlardan bir tanesi adalet bir tanesi de özgürlük” diye konuştu.

Prof. Dr Mehmet Haberal, “Biz geçmişi aramamalıydık. Ama görüyorsunuz şimdi geçmişi arıyoruz. Yaşadıklarımız kabul edilebilir şeyler değil. Eğer bir ülkede adalet ve özgürlük yoksa mutluluk yoktur. Adalet ve özgürlüğü yeniden getirmeliyiz. Ülkemizde demokrasi zedelendi” dedi.



Isparta’nın kendisi açısından önemli bir kent olduğunu kaydeden Haberal, “Isparta benim için özeli olan bir ildir. Sadece benim için değil, ülkemiz açısından da Isparta önemli bir kenttir. Ülkemizde demokrasinin yerleşmesinde ve gelişmesinde 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in önemli bir yeri vardır. Sayın Demirel’in doğup büyüdüğü bir ilde bulunmak benim için onur verici” diye konuştu.



Haberal ve partililer daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Haberal, Isparta programının ardından İslamköy’e giderek Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi’ni ve Nazmiye Demirel’in mezarını ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum