Adam Değilsin!

Ak Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş, partisinin Belediye Başkan Aday Adayları tanıtım toplantısında, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı adeta eleştiri yağmuruna tuttu. Uzaktaş, eleştiri dozunu artırarak Başkan Günaydın’a ‘Adam Değilsin’ dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2013 21:17
Adam Değilsin!

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, aday adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın beyefendi çıkıp diyor ki, biz göreve geldiğimizden bu yana geçmiş dönemin belediyesinin borçlarını ödüyoruz diyor. 3 sene içerisinde bu borçları kapattık diyor. Hatta bir de Isparta Belediyesi’nin kasasında 15 Milyon TL var diyor. Yalan söylüyorlar ve bu yalanlara inanıyorlar. Bu yalanları hala söylüyorsanız adam değilsiniz. Sizin adamlık anlayışınız bizimkinden çok farklı. Sizin adamlığınız sadece cebine mendil koymak, sağ elini cebine atmak ve Isparta halkına tepeden bakmaktır. Bizim adamlık anlayışımız ise doğruluk, dürüstlüktür. Aramızda çok büyük fark var.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum