Adar Yeni Teşvik Sistemini Beğenmedi

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar'ın Yeni Teşvik Sistemi düzenlemesine ilişkin değerlendirmesi böyle oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2012 10:46
Adar Yeni Teşvik Sistemini Beğenmedi

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar'ın Yeni Teşvik Sistemi düzenlemesine ilişkin değerlendirmesi böyle oldu.

Başkan Adar, "Afyonkarahisar ve Burdur fakirlemiş, Isparta zengin kalmış" diye tepki gösterdi.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Yeni Teşvik Sistemi kapsamında Isparta'nın yine 2.bölgede yer alması, Burdur ve Afyonkarahisar gibi komşu illerimiz de durumunun iyileştirmesine tepki gösterdi.

Düzenlemeyi 'demek ki Isparta, Antalya seviyesinde bir il' diye yorumlayan Başkan Adar, "İsparta halkı zengin, üst düzey gelir grubundan. İsparta'ya kimse acımasın. 'Teşvik' diye bağırmamıza gerek yok.

Çünkü kriterlerimiz çok iyi. Öyle olmasa böyle çıkmazdı. Afyonkarahisar ve Burdur fakirlemiş. Biz zengin kalmışız. Ekonomik sıkıntımız yok. Burdur 3.bölgede, Isparta'da 4. bölgede yer aldı. İnşallah İsparta en kısa zamanda 1 gölgeye çıkar" diye kinayeli bir açıklama yaptı.

Öte yandan Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetiyle birlikte Çin'e gitti. Adar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kontenjanıyla İsparta Ticaret Borsası başkanı sıfatıyla 5 günlük Çin gezisine katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.