Adar Yönetim, Doğan Meclis Başkanı

Adar Yönetim, Doğan Meclis Başkanı

Yayınlanma:
Adar Yönetim, Doğan Meclis Başkanı

Isparta Ticaret Borsasında seçimler dün yapılan ikinci tur seçimleri ile sona erdi. Yönetim Kurulu Başkanlığına mevcut Başkan Ahmet Adar, Meclis Başkanlığına ise Mehmet Ali Doğan seçildiler.  

Isparta Ticaret Borsası’nın birinci tur seçimleri geçtiğimiz Cumartesi günü Borsa hizmet binasında gerçekleşti. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar’ın tek liste halinde girdiği seçimlerde güven tazeledi.

1.TUR SEÇİMLERDE BORSA 

MECLİSİ BELİRLENDİ 

Isparta Ticaret Borsası organ seçimlerinin birinci aşaması olan meclis üyeliği seçimleri, üyelerin yoğun katılımı ile Isparta Ticaret Borsası hizmet binası 3.katında yapıldı. 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu çerçevesinde yapılan Borsa seçimlerinde,  mevcut Başkan Ahmet Adar’ın listesi üyelerimizin teveccühü ile yeniden göreve hak kazandı. Söz konusu seçimlerde Borsa’nın 14 kişiden oluşan Meclisi belirlendi. 

ITB’DE İKİNCİ TUR 

SEÇİMLERİ DÜN YAPILDI 

Merkez İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleştirilen seçimlerin ardından Isparta Ticaret Borsası’nın ikinci tur seçimleri de dün gerçekleştirildi. Söz konusu seçimlerde Isparta Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri ve Genel Kurul delegeleri belirlendi. 

İŞTE ITB’DE YENİ YÖNETİMLER 

Buna göre; Isparta Ticaret Borsasında Yönetim Kurulu, Disiplin kurulu ve Genel Kurul delegeleri şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu: Erhan Göçerli, Hasan Hüseyin Özdemir, Mustafa Özdemir, Ruhi Danacı. 

Disiplin Kurulu: Alaettin Turgut, Ayhan Göçerli, Ali Aktuna, Kenan Aydın, Ümit Siyah ve Ahmet Çetiner.

TOBB Delegeleri: Mehmet Ali Doğan ve Hasan Hüseyin Özdemir

NURİ SELÇUK BU 

DÖNEM GÖREV ALMADI  

Öte yandan, Ticaret Borsası’ndaki seçimlerde bir sürpriz yaşandı. Zira, 2 dönemdir Meclis başkanlığı yapan Nuri Selçuk, bu dönem görev almadı, Meclis Üyesi olarak kaldı. Meclisin Başkanı ise Mehmet Ali Doğan oldu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.