Adar’dan Başkan Günaydın’a Ziyaret

Adar’dan Başkan Günaydın’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2017 16:18
Adar’dan Başkan Günaydın’a Ziyaret

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, bu yıl 13’üncüsünü düzenlediğimiz Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışını davet etti.

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. 

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Adar,  “Bu yıl fuarımızın 13.sünü gerçekleştiriyoruz. Daha önce ki yıllarda Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirdiğimiz fuarımız, artan talep ve ilgi nedeniyle mevcut alana sığamaz hale geldi. Bu nedenle sizden ilimize daha büyük bir fuar alanı yapımı için talepte bulunduk. Siz de bizleri kırmadınız ve kısa bir sürede Isparta’ya yakışır nitelikte bir fuar alanını hizmete sundunuz. İlk defa geçen sene kullandığımız Gökkube Kongre ve Fuar Merkezi ile fuarımız mevcut katılımcı firma ve ziyaretçi sayısını büyük ölçüde artırdı. Bu da Gökkubbe yatırımın ne kadar yerinde ve faydalı olduğunu gösterdi. Sizlere bu konuda bize vermiş olduğunuz destek ve ilimize kazandırmış olduğunuz fuar alanı için şahsım ve Borsamız yönetimi adına teşekkür ederim.’’ Dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta Ticaret Borsası tarafından düzenlenen fuar şu anda ilimizde ve bölgemizde en çok ilgi gören bir organizasyon hale geldi. Biz de elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya çalıştık. Sizlerin de organizasyonun büyümesiyle birlikte yetersiz hale gelen Süleyman Demirel Kongre Merkezi yerine daha büyük bir fuar  alanı talebinizi, ilimize sağlayacağı katma değer dolayısıyla yerine getirdik. Çok kısa bir sürede halkımızın hizmetine sunduk. Geçen yıl da gördük ki çok yerinde bir karar vermişiz. Tarım fuarımızın yanında birçok fuar ve organizasyon gerçekleştirdik ve büyük bir hareketlilik sağladık. Ama ilimizin asıl lokomotif organizasyonu yine sizlerin düzenlediği Tarım ve Hayvancılık fuarıdır. Eğer önümüzdeki dönemlerde de bu ivmeyle büyümeye devam ederse Belediye olarak Gökkubbe Fuar alanından çok daha büyük yeni bir fuar alanını hem de ilimizin ve ülkemizin sembolü olabilecek bir mimari ile ilimize kazandıracağız. Yeni yapacağımız alanda sadece ulusal değil uluslararası ölçekte organizasyonlar yapabilir hale geleceğiz. dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.