Adar'dan Elma Borsası İçin Destek Talebi

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar Vali Memduh Oğuz'dan elma ticaretinin geliştirilmesi için hazırlanan Elma Borsası Projesi'ne destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 17:11
Adar'dan Elma Borsası İçin Destek Talebi

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Memduh Oğuz'u ziyaret ederek, elma ticaretinin geliştirilmesi için hazırlanan Elma Borsası Projesi'ne destek istediler.

Adar, ziyarette yaptığı konuşmada, Isparta'nın elma üretiminde etkin bir yere sahip olduğunu ve elmayı marka yapmak, ticareti kolaylaştırmak için Elma Borsası Projesi'ni hazırladıklarını belirtti.

Proje için Vali Oğuz'dan destek isteyen Adar, projenin üretim ve pazarlama aşamalarında üreticiye önemli ölçüde katkısı bulunduğunu belirtti. Isparta'nın en önemli tarımsal ürünün elma olduğuna dikkati çeken Adar, elmanın geleceği için bu projeye sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Isparta Valisi Oğuz da gereken desteği göstereceklerini bildirdi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.