Aday Değilim

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, AK Parti’den aday gösterilmemesi sonrasında çeşitli internet sayfalarında ve gazetelerde hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2014 15:20
Aday Değilim

2009 seçimlerinde Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Osman Nuri Özmeral, Ak Parti’nin 2001 yılında Isparta’daki ilk kurucularından biri olduğunu ve Basın ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak hizmet ettiğini, Eğirdir İlçe Başkanlığı da yapıtığını belirterek, “Eğirdir Belediye Başkanlığı vazifemi açık, samimi ve dürüstçe yapmaya çalışıyorum. Hiçbir zaman başımızı öne eğdirecek iş ve işlem yapmadım, davranışlarda bulunmadım.

Hep, faydalı hizmetlerin peşinde koştum. “Çalmayacaksın, çaldırtmayacaksın, çalışacaksın” ilke edindiğim sözüme sadık kalarak, hak yiyen değil, hak veren Belediyecilik anlayışını yerleştirmeye çalıştığımı belirtmek isterim. Ak Parti’den seçimlere katılmak için Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatım oldu.

Tercih edilmedim, aday gösterilmedim. Şahsımın adaylık konusunda hiçbir açıklaması olmadığı halde hakkımda internet sahifelerinde ve basında bağımsız veya başka bir partiden aday olacağım hususlarında haber ve yorumlar yapılmıştır. Hepsi asılsızdır.

Eğirdir Belediye Başkanı olarak vazifemin başındayım ve çalışmalarımız, son güne kadar tam gaz devam edecektir. Ne bağımsız adayım, ne de başka bir partiden adayım. Çok sevdiğimiz, kutsal vazifemizin başındayım. Bugüne kadar şahsımın hesabı olmadı, hesap peşinde de koşmadım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum