Aday Olmak İsteyenler...

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, partisinin seçim süreci takmi hakkında açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Aday Olmak İsteyenler...

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, partisinin seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Seçim kampanyası için hazırlık sürecinin tamamlanma aşamasında olduğunu kaydeden Demirkol, "Partimiz 1 Kasım seçimlerine hazır. Isparta'da ciddi bir çalışma yapacağız ve Türkiye bu karanlık günlerden CHP iktidarıyla kurtulacak" dedi.

Demirkol, Kamu görevlilerinin ve parti yöneticilerinin aday adayı olabilmesi için 31 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar kamu görevlerinden ve parti yörevlerinden istifa etmesi gerektiğini hatırlatarak "Bildiğiniz üzere YSK'nın açıkladığı seçim takvine göre kamu kurumlarında çalışan kamu görevlilerinin aday adayı olabilmeleri için 31 Ağusots Pazartesi günü mesai bitimine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. Aynı durum parti yöneticilerimiz için de geçerli. İl, İlçe, Belde başkanlarımız, İl, İlçe Belde yöneticilerimiz, Gençlik Kolları, Kadın kolları başkan ve yöneticilerimizin de aday adayı olabilmeleri için 31 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar görevlerinden istifaları gerekiyor" dedi.

Şu ana kadar partisine resmi bir aday adaylığı başvurusu yapılmadığını ve sürecin de başlamadığını kaydeden Demirkol, "Partimizin aday adaylığı başvuru süreci 31 Ağustos Pazartesi günü saat 09:00'da başlayacak. Aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız Pazartesi günü 09:00'dan 7 Eylül Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar Genel Merkezimize aday adaylığı başvurusunda bulunabilecekler" şeklinde bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.