Aday Olmasını Ailesi İstemiyor

Belediyeye yönelik düzenlenen operasyonda ailesinin de yıpratılmaya çalışıldığını belirten Günaydın, "Bu yüzden ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2013 14:58
Aday Olmasını Ailesi İstemiyor

Mart 2014'te yapılması planlanan yerel seçimlerde tekrar aday olup, olmayacağı tartışılan Belediye Yusuf Ziya Günaydın'dan samimi bir itiraf geldi. Başkan Günaydın, seçimlere 9 ay gibi bir sürenin kaldığını hatırlatarak, bu süre içerisinde Isparta halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışacağım bildirdi. Kendisine sürekli farklı platformlarda yerel seçimler için tekrar aday olup, olmayacağının sorulduğunu belirten Günaydın, adaylık konusunda ailesinin karşı çıktığını açıkladı.

'KESİNLİKLE ADAY OLMA' DİYORLAR
Şuana kadar adaylık konusunu hiç düşünmediğini dile getiren Günaydın, her aldığı kararda ailesine danıştığını bildirdi. Günaydın, "Ailemin ve çevremizin bir operasyona dâhil edilmesi, yıpratılması yüzünden benim aday olmamı istemiyorlar. Bu memlekette seviyesiz bir muhalefet var. Seviyesiz şekilde operasyonlar düzenleniyor. Çocuklarım bana 'sizin gibi bir insanın üzülmesini istemiyoruz. Kesinlikle aday olma’ diyor. Evimin ana fikri bu. Benim de ana fikrim 9 ayda ne kadar hizmet yapabilirim Onun peşindeyim" dedi.

SEÇİME 1 GÜN KALA BİLE TEMEL ATABİLİRİM
Günaydın şuan için adaylık konusunun kendisi için ikinci planda olduğunu belirtti. Son güne kadar hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizen Günaydın, "Benim için aday olup, olmamam önemli değil. Halkımıza en yüksek seviyede, en iyi hizmetleri sunabilme çabası içindeyim. Bunun peşindeyim. Seçime 1 gün bile kala bir fabrika daha kurabilirim, onun temelini atabilirim. Popülizm siyasetinde 'seçime giriyorsun, seçimden sonra temelini atsan daha iyi olmaz mı?' derler. Ama ben geçen seçimde de popülizm yapmamıştım" diye konuştu.

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
Öte yandan Batı Akdeniz Stratejik Araştırmalar Enstitüsü'nün(BASA) Isparta’da yaptığı seçim anketinde MHP'nin oy oranı yüzde 32 olarak gösterildi. Belediyecilik hizmetlerinde ise halkın görüşü çok memnunum yüzde 30, memnunun yüzde 24 ve kısmen memnunum yüzde 27 olarak açıklandı. Anket sonuçları için Başkan Yusuf Ziya Günaydın, "Her şey hizmet çabası ve hizmet aşkı" yorumunda bulundu. Günaydın. "Halkımız bunu fark ettiyse halkımıza teşekkür ederim. Ülkemiz açısından da çok memnun olurum" dedi.

BELGELERİ ASTIK
Bu arada Önceki başkanlık dönemine göre bu dönemde önemli tecrübeler edindiğini ifade eden Günaydın, "150 milyon TL' borcu belgelerle açıklayın diyorlar. Belediye binasına tek tek astık. Hatta 150 milyon TL'yi gözden kaçan bir şey olursa diye 125 milyon TL olarak yazdık. Bunlar birer belgedir" dedi.

EN MEDENİ VE EN İYİ ŞEHİR YAPACAĞIM
Diğer taraftan Isparta’yı dünyada bir numaralı şehir yapmakta kararlı olduğunu vurgulayan Günaydın, şunları söyledi: "Bir otopark projem var. Yeraltına hepsini indirebilirsek, altyapısıyla her bakımdan örnek bir şehir olacak. Maalesef ülkemizdeki diğer şehirlerle bu noktada kıyaslayamıyorum. Keşke kıyaslayacak şehirlerimiz olsa. Her şeyi hesaplayarak yapıyoruz. Allah bana kısmet etsin, Ispartalıları en medeni ve dünyanın en iyi şehrinde yaşatacağım."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum