Adaylık İçin İstifa Etti

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mutlu, milletvekillliği adaylığı için görevinden istifa etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2011 16:45
Adaylık İçin İstifa Etti

İlk aday adayı Mutlu!

 

Genel seçimlere 6 ay kala AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim olan Aydın Mutlu; “İçinizden biriyim, sizden biriyim. Asla yüzümde maske, elimde çanta taşımayacağım” dedi

 

Ak Parti İl binasında geniş bir katılımla milletvekili aday adaylığını açıklayan Aydın Mutlu, Isparta da bizim kimseyle kavga edecek vaktimiz yok dedi. Mutlu; “Isparta hizmet bekliyor, bizim barışa, diyaloga, birbirimizi anlamaya ve çalışmaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu

 

Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıklayan Aydın Mutlu açıklamasını ise şöyle sürdürdü; “Bugün benim için karar günü. Bu kararımı siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim. 1992 yılında küçük bir mobilya döşeme atölyesinde ticari hayatıma başladım.1995 yılında İpek mobilya tali bayisi olarak devam ettim. 2000 yılında ipek Mobilya Bölge bayiliğini aldım. Bugün ise nasip olursa, inşallah üç ay içerisinde Eğirdir yolu üzerinde askeri hastane karşısında büyük İpek ev alışveriş merkezini inşallah sizlerle beraber açacağız. Yeni yapmış olduğumuz alışveriş merkezimizde mobilya, beyaz eşya, halı, perde, ev aksesuarları kısacası bütün eve ne gerekiyorsa Isparta halkımız bu mağazada bulacaklardır. Bu mağazamız ayrıca bölgeye de cevap verecektir.

 

İşsiz olan 20-30 kardeşimize orada iş imkânı sağlayacağız. Sayın basın mensupları değerli dava arkadaşlarım. İş hayatımdaki bunca yıllık tecrübe ve birikimlerimden aldığım özgüvenle bu başarıyı siyasi hayatımda da yakalayacağım inancıyla öncelikle Isparta için hizmeti esas alarak Ak Parti milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.


Isparta da bizim kimseyle kavga edecek vaktimiz yok. Isparta hizmet bekliyor, bizim barışa, diyaloga, birbirimizi anlamaya ve çalışmaya ihtiyacımız var. Yeterki sevgiyi birliğe birliği de üretime çevirmek için özümüzde var olan değerleri harekete geçirmesini bilelim. Bizim Denizli kadar tekstilci, Afyon kadar girişimci, Konya kadar sanayici, Antalya kadar turizmci olmamamız için hiçbir neden yoktur. Biz koyduğumuz hedeflere sizlerle birlikte yürümek istiyoruz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan "Aydınlığa Açık.. Karanlığa Kapalı " ve "Tek Başına, İş Başına" sloganıyla 14 Ağustos 2001’de Adalet ve Kalkınma Partisini kurup bütün Türkiye'ye; "Yakın Işıkları, Türkiye Aydınlansın " talimatını verdiğinde Isparta da ilk ışıkları yakan kardeşlerinizden biriside bendim. 0 tarihten bugüne kadar, teşkilatımızın çeşitli kademelerinde hizmette bulundum. Bundan sonrada bulunmaya devam edeceğim. İçinizden biriyim sizden biriyim. Asla yüzümde maske, elimde çanta taşımayacağım. Beni bugün nasıl biliyorsanız yarında öyle bileceksiniz. Adalet için, Kalkınma İçin, İstikrar için yaktık ışıkları. Yolsuzlukların bitmesi, yasakların kalkması, herkesin işinin, aşının olması Türkiye'nin daha da aydınlanması için yaktık ışıkları. Geliniz, yaktığımız bu ışıkları darbe sever demokrasi düşmanlarına söndürtmeyelim. Biz birlikte Isparta'yız, birlikte Türkiye'yiz. İnanıyorum ki birlikte olursak başaracağız. Çünkü Türkiye'nin Ak Parti’ye ihtiyacı var.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum