Adaylık İçin İstifa Etti

Adaylık İçin İstifa Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2015 11:58
Adaylık İçin İstifa Etti

SDÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Rezan Demiralay’da AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

7 Haziran seçimleri için kamu görevlilerinin istifa süreci sona ererken, Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Doç.Dr. Rezan Demiralay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paralel yapı ile ilgili mücadelesini desteklediğini ifade etti. “Cumhurbaşkanımızın mücadelesi mücadelemizdir” sloganı ile yola çıktığını ifade eden ve Isparta’ya hizmet etmek için siyasete girdiğini dile getiren Demiralay, aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“1997 yılından beri sağlık alanında hizmet vermiş olduğum hemşehrilerim Ispartalılara bundan sonraki yaşamımda siyasetin içinde yer almak ve bu şekilde hizmet vermek istiyorum. 2015 genel seçimlerinde Isparta ili AK Parti milletvekili aday adayıyım. Genel seçim sürecinde de Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları polikliniğinde ücretsiz hasta muayenesi yapmaya devam edeceğim. AK Parti yöneticileri şahsıma siyasette birlikte yürüme şansı verirlerse hiç pişman olmayacaklarını bilmelerini istiyorum.”

DEMİRALAY’IN ÖZGEÇMİŞİ…
AK Parti Isparta Milletvekili Aday adaylığı için SDÜ Tıp Fakültesindeki görevinden istifa eden Demiralay, Senirkent doğumlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“1975 yılında Erzurum Atatürk İlkokulu’ndan, 1982 yılında Erzurum Anadolu Lisesi’nden ikincilikle ve 1988 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden birincilikle mezun oldum. Kasım 1988 -Ağustos 1990 tarihleri arasında Giresun Keşap Merkez Sağlık Ocağı’nda ve Ağustos 1990-Şubat 1992 yıllarında Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde pratisyen doktor olarak çalıştım. 11.02.1992-21.10.1994 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ve Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı yeniden kazanıp yatay geçiş yaparak, 23.05.1996 tarihine kadar ise Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde olmak üzere Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Anabilim Dalı’nda Umanlık öğrenimimi yaptım. 23 Ağustos 1996 tarihine kadar Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışmaya devam ettim. 27 Aralık 1996 tarihinde Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Anabilim Dalı’nda uzman doktor olarak çalışmaya başladım ve 04.09.1997 tarihinde Yardımcı Doçent kadrosuna atandım. Nisan 2012 tarihinde Doçent ünvanını aldım. Doçent kadrosuna atanmadığım için halen Yardımcı Doçent kadrosunda sözleşmeli olarak görev yapmaktayım. Hiç evlenmedim. Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. İbrahim Demiralay’ın kızı, Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Dr. Halit Demiralay’ın kardeşiyim. İyi derecede İngilizce biliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum