ADD Cemaatlerin Önünü Açıyor

ADD Genel Merkezi tarafından hakkında ‘üyelikten ihraç’ kararı alınan Şube Başkanı Mahmut Özyürek, genel merkezi topa tuttu. Özyürek, ADD Genel Merkezi’ni cemaatlerin önünü açmakla suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2012 10:20
ADD Cemaatlerin Önünü Açıyor

ADD Genel Merkezi’nin 11 Kasım tarihinde üyelikten ihraç ettiğini açıkladığı Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek, ADD içerisinde dolaylı yoldan cemaatlerin önünü açmak isteyen bir grubun olduğunu ileri sürdü.

EMPERYALİST KUŞATMADAN ETKİLENDİ
İhraç kararını ajans32 muhabirine değerlendiren Özyürek, “ADD anti emperyalist bir örgüttür. Dolayısıyla emperyalizmin kuşatması altında olan ülkemizde ADD’nin de bu kuşatmadan etkilenmediğini söylemek imkansızdır. Mücadele tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, dışarıdan gelen saldırılara kadar, içeriden yapılan saldırılara da sürdürülmektedir” dedi.

GENEL MERKEZ CEMAATLERİN ÖNÜNÜ AÇIYOR
Hakkındaki üyelikten ihraç kararını ‘Said-i Nursi tabelası’ davasına bağlayan Özyürek, “Durumun böyle olduğu son duruşma sırasında açıkça ortaya çıkmıştır. Davayı açan Isparta Şube Başkanından rahatsızlık duyanlar yalnızca cemaatler değil, aynı zamanda bu cemaatlerin dolaylı yoldan önünü açmak isteyen kimi genel merkez yöneticileridir” ifadelerini kullandı.

AMAÇ BENİ ETKİSİZ KILMAK
Özyürek, kendisinin ‘said-i Nursi Tabelası’ davasına girmemesi için genel merkez trafından gece saat 22:50’de mesaj iletildiğini ileri sürerek “Buradaki amaç, bir disiplin soruşturmasının gereğini yerine getirmek değil, Isparta’da gericilikle mücadele eden şube başkanının etkisiz kılınmasıdır” dedi.

ZATEN İSTİFA ETTİM
Kendisi hakkında 11 Kasım 2012 tarihinde üyelikten ihraç kararı verildiğini kaydeden Özyürek, “Ben zaten 4 Kasım tarihinde Isparta Yönetim kuruluna istifa dilekçemi verdim. Yönetim Kurlu oy birliği ile 20 Kasım’daki davaya kadar göreve devam etmem ve ardından yapılacak ilk toplantıda kabulüne karar verdi” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum