ADD Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Birlik ve Dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2015 12:31
ADD Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Birlik ve Dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltı Şube Başkanı Batuhan Güldiken’in açılış konuşmasıyla başladı. Güldiken: “ Atatürk’e ayyaş dediler, heykellerini yaktılar, Milli Bayramlarımızı yasakladılar, Zübeyde Hanıma kötü kadın dediler, Atatürk’ün soyu belli değil dediler, 10 Kasım’da zulüm son buldu dediler, Atatürk’ün kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kadrosunda bulunan bir imam “Müslümanlar, 10 Kasım kurtuluş bayramımız kutlu olsun.” Diyebildi. Atatürk sayesinde bulunduğu makamlarda oturanlar, Atatürk’e ne kadar dil uzatırsa o kadar terfi alır hale geldi. İşte bu soysuzlara, bu nankörlere, bu hainliklere karşı durmak için kurulan Atatürkçü Düşünce Derneğimiz Isparta’da ve tüm Türkiye’de hiçbir kurumun yapamadığı kadar mücadele etmektedir.

Dün dolaylı yapılan planlı saldırılar bugün direkt yapılır hale geldi. Bu çirkinliklere karşı hep birlikte olmalıyız. Birlikte olur eğilmezsek, tüm toplum cesaretlenir, Atatürk’e saldıran soysuzlar eğilir! O deha, O devlet adamı, O büyük lidere, kurucumuza bütün dünya saygı duyarken, kendi kurtardığı milletinin içinden en hain saldırılara maruz kalması da ayrıca düşünülmesi gereken bir durum değil midir sizce?



Bu saldırılara karşı durmak, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine, Cumhuriyetimiz’e sahip çıkmak için hepinize ihtiyacımız var. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu kahvaltıyı düzenleyen yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolumuza ayrıca teşekkür ediyorum” Dedi.

Kahvaltının ardından uzun süre birbirleriyle sohbet eden dernek üyeleri yeniden buluşma temennileriyle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.