ADD’de Yeni Dönem / Gül Isparta Şubesi Kuruldu

Bir önceki yönetimle yaşadıkları sorunlarla gündeme gelen ADD’de yeni dönem başladı. Genel Kurul kararıyla feshedilen yönetimin yerine yenisi atandı ve şubenin ismi Gül Isparta olarak değiştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2014 15:36
ADD’de Yeni Dönem /  Gül Isparta Şubesi Kuruldu

Atatürkçü Düşünce Derneği, bugüne kadar sık sık iç tartışmalarla gündeme geliyordu. Bir önceki yönetimin Genel Merkezle mahkemelik olasının ardından, yeni yönetim oluşturulmuş, o yönetim de eski yönetimle mahkemelik olmuştu.

GÜL ISPARTA ŞUBESİ OLDU
Ancak, yaşanan süreçte ADD Isparta Şubesi Genel Kurul kararı ile feshedildi. Feshedilen yönetimin yerine yenisi atandı ve şubenin ismi de Atatürkçü Düşünce Derneği Gül Isparta Şubesi olarak değiştirildi.

ADD Gül Isparta Şubesi yönetimi bugün gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

YENİ BİR ÇOCUK DOĞDU
Derneğin başkanı Batuhan Güldiken, “Yeni bir çocuk doğdu. Artık Isparta’daki faaliyetlerimize Gül Isparta Şubesi ile devam edeceğiz” dedi.
Yaşanan süreçte kamuoyuna çeşitli bilgilerin yanlış ve kasıtlı aktarıldığını kaydeden Güldiken, “Derneğimizin mahkeme kararı ile kapatıldığı yönünde söylentiler var. Dernek mahkeme kararı ile değil, genel kurul kararı ile kapatılmış ve yine genel kurul kararı ile Gül Isparta Şubesi kurulmuştur” diye bilgi verdi.

ARDIMIZA BAKMADAN ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ
Bir önceki yönetim ile yaşanan sürecin geride kaldığını kaydeden Güldiken, “Biz önceki yönetimlerle de kırgınlıkları gidermek için yoğun çaba harcadık. Ama yaşananlar geride kaldı. Şimdi ADD Gül Isparta Şubesi olarak ardımıza bakmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

IYAŞ'TA RESİM SERGİSİ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir dizi etkinlik planladıklarını anlatan ADD Gül Isparta Şubesi Başkanı Batuhan Güldiken, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunacağız. 29 Ekim Günü IYAŞ Park AVM’de ‘Cumhuriyeti Bizlere Armağan Eden Mustafa Kemal Atatürk” konulu bir resim ve fotoğraf sergisi açacağız. Bu sergi iki gün boyunca gezilebilecek” diye bilgi verdi.

CUMHURİYET COŞKUSU HER YERDE
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Senirkent’in Büyükkabaca Beldesi’nde ilkokul da bir program hazırladıklarını kaydeden Güldiken, “Cumhuriyet coşkusunu her yerde yaşamak ve yaşatmak istiyoruz” dedi.

MÜJDAT GEZEN GELECEK
Önümüzdeki sürece ilişkin çalışma planları hakkında da bilgiler veren Batuhan Güldiken, Kasım ayında Tiyatro sanatçısı Müjdan Gezen’in Isparta’ya geleceğini ve tiyatro ile konferans etkinliği düzenleneceğini söyledi.

KONFERANSLAR YAPILACAK
Aralık ayında da Araştırmacı Yazar Sinan Meydan ve ünlü İlahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk’ün Isparta’da ADD Gül Isparta Şubesi’nin ev sahipliğinde konferans vereceğini kaydetti.

İŞTE YENİ YÖNETİCİLER
Atatürkçü Düşünce Derneği Gül Isparta Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Batuhan Güldiken (Şube Başkanı), Rahime Karakuş (Şube Bşk. Yrd.), Selma Gencel (Şube Yazmanı), Nuran Çöleri (Şube Saymanı), Zeliha Tekeli, Ali Yılmaz İstanbul ve Süreyya Silleli.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum