ADD'den 30 Ağustos Çağrısı

ADD Isparta Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Pazar günü saat 18:00’de üyelerini ve Ispartalıları Türk Bayraklarıyla Kaymakkapı Meydanı’na çağırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2015 15:43
ADD'den 30 Ağustos Çağrısı

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken, yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Ulusu tarihinin en kritik günlerini yaşamaktadır. Cumhuriyetimizi ve Ulusumuzu parçalamak için her türlü algı operasyonu hızla sürmektedir” dedi.

Son dönemde gelen şehit haberlerinden AKP’yi sorumlu tutan Güldiken, “ABD, AB merkezli, AKP eliyle yürütülen ve “açılım, çözüm, barış, yeni anayasa” gibi isimlerle adlandırılan “bölünme süreci” ne yazık ki bugün Mehmetçik ve Polisimizin şehit düşmesinin tek sebebidir” dedi.

AKP iktidarını Türk ordusuna siyasi operasyon düzenlemekle de suçlayan Güldiken, “Oslo görüşmelerinden de anlaşılacağı üzere; AKP iktidarı, terör örgütü PKK’nın Yurt içindeki yapılanmasını bildiği halde göz yumulmasını sağlamıştır. Habur’da Çadırdan mahkemeler kurulmasını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda terörist peşmergelerin topraklarımıza girmesini sağlamıştır. Hatta Türk Ordusuna karşı yürütülen siyasi operasyonların da destekçisi olmuştur. Bu süreci, 13 yıldır tek başına iktidar olarak yönetenler, 7 Haziran Genel Seçimlerinde elde edemedikleri İktidar olanağını yeniden elde etmek için ise her türlü yola başvurmakta bir sakınca görmemektedirler.

Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını tanımadıkları gözlenmektedir. “Yönetim fiilen değişti” diyerek rest çekilmektedir. Yasa, kanun, kural ve teamüller yok sayılmakta muhalefet partilerinin anayasal hakları gasp edilmektedir. Ne yazık ki yine, önemli bir Milli Bayramımız olan 30 Ağustos kutlamaları da tüm ülkede iptal edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Yaşanan süreçte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın her zamankinden daha kararlı bir şekilde kutlanması gerektiğine dikkat çeken Güldiken, “Böyle bir dönemde 30 Ağustos Zafer Bayramımız her zamankinden daha da kararlı bir şekilde kutlanmalı, dosta düşmana birlik ve beraberlik mesajı verilmelidir. Bu nedenle: Merkez bir kurum olan Derneğimiz, Türkiye genelinde 30 Ağustos Zafer Bayramımızın “birlik ve beraberliğimizin”, “yeniden uyanışımızın” başlangıcı olması için etkili bir şekilde kutlanması kararı almıştır” dedi.

Güldiken, açıklamasını “Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi olarak da 30 Ağustos 2015 Pazar günü saat 18.00’de Kaymakkapı Meydanı, Belediye İşhanı önünde basın açıklaması düzenleyeceğiz. Basın açıklamamızda bağımsızlığımızın nişanesi şanlı Türk Bayrağımız ve Kurucumuz Atatürk’ün posterleri dışında, hiçbir kurumun pankartı, flaması, bayrağı açılmayacaktır. Göstereceğiniz anlayıştan dolayı şimdiden teşekkür ederiz. Tüm duyarlı, yurtsever vatandaşlarımızı, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için mücadele veren siyasi parti, kurum ve kuruluşlarımızı basın açıklamamıza davet ediyoruz” çağrısıyla noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum