ADD'den Başkan Günaydın'a Plaket

ADD'den Başkan Günaydın'a Plaket

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2018 12:07
ADD'den Başkan Günaydın'a Plaket

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk’e ve Cumhuriyete hassasiyetinden dolayı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür plaketi takdim etti.

ADD Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette “Atatürk’e ve cumhuriyetimize hassasiyetinizden dolayı sizleri tebrik ediyor, bu noktadaki üstün çalışma ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği fener alayı ve konser ile her kesimden topluluğu bir araya getirdiğini, yine 10 Kasım’da şehirden 32 otobüs yaklaşık bin 500 kişiyle Anıtkabir’e ziyarette bulunulduğunu dile getiren Batuhan Güldiken, meydanlardan Atatürk anıtlarının kaldırıldığı bir dönemde Isparta’da Atatürk büstünün yapıldığını ifade etti.

Yine Isparta Belediyesi tarafından çok amaçlı olarak Gökkbubbe Fuar ve Kongre Merkezinin alt bölümünde yapılan tesislere Mustafa Kemal Atatürk isminin verilmesinin önemli olduğunu belirten Güldiken, “Atatürk ve cumhuriyet hassasiyetinizden, o duyarlılıkla çalışmanızdan, derneğimizin üyesi olmanızdan gurur duyuyoruz. Bu hassasiyetiniz, yürekli tavrınız için, Atatürk milli ekonomisini Isparta Belediyesinde hayata geçirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İyi ki buradasınız iyi ki birlikteyiz” diyerek, Başkan Günaydın’a, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

Kendisine yapılan bu ziyaretin onur verici olduğunu aktaran Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Burada bulunan hanımefendilere, beyefendilere ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. ADD’nin ülke için asil, özel insanların her bakımdan düşünce kovalayan bir topluluk olduğunu aktaran Günaydın, “Ziyaretiniz şahsıma şeref, onur verdi” ifadesinden bulundu.

Atatürk’ün büyük bir deha olduğunu ve ‘Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir’ sözünü hatırlatan Başkan Günaydın, “Buradan yola çıkarak milli düşünce, milli ekonomi uyguluyoruz. Belediyemizde bunu uygulamaya çalışıyoruz” görüşlerinde bulundu. Atatürk gibi bir dehanın Türk milletine nasip olmasının büyük bir şans olduğuna dikkat çeken Günaydın, ADD’nin de bunları aktarmak için kurulmuş bir dernek olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.