ADD’den İYİ Parti’ye Ziyaret

ADD’den İYİ Parti’ye Ziyaret

Yayınlanma:
ADD’den İYİ Parti’ye Ziyaret

ADD Isparta Şube Yönetimi geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret eden İYİ Parti’ye iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette gündeme ilişkin görüş alış verişi de yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Yönetimi, Şube Başkanı Batuhan Güldiken başkanlığında İYİ Parti yönetimini ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam’ın karşıladığı ADD heyeti, partili yönetimi ile bir araya gelerek gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

ADD Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken, “Uzun süredir ertelemek zorunda kaldığımız bu ziyareti bugün, böylesine anlamlı bir günde gerçekleştiriyoruz. Bugün Büyük Önder Atatürk’ü aramızdan bedenen ayrılışının 80’nci yılında anıyoruz. Atatürk’ü anlayan, insanlarla birlikte olmak bizim için önemli. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.



İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bizler hep birlikte Kuvva-yı Milliye’yiz. Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti. El birliği ile daha güzel günlere ilerleyeceğimizi biliyoruz” dedi.

ADD Şube Başkanı Güldiken, İYİ Parti yönetimine Atatürk’ün Nutuk kitabını ve seramik üzerine Atatürk resmi işlemeli bir biblo hediye etti. Ziyarette gündeme ilişkin de değerlendirmeler yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.