ADD'nin Dayanışma Kahvaltısında Buluştular

ADD'nin Dayanışma Kahvaltısında Buluştular

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2018 13:36
ADD'nin Dayanışma Kahvaltısında Buluştular

ADD Isparta Şubesi tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İYİ Parti ve CHP yöneticileri de katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi tarafından dün Tempo Park’ta dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz ve parti yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı programda davetlilere müzik dinletisi de sunuldu.

ADD Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdiği konuşmasında “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Türkiye’nin Atatürk’e olan ihtiyacının, Atatürk ilke ve devrimlerine olan ihtiyacının farkındayız. Özellikle gençlerimizle birlikte yürüttüğümüz faaliyetlerle Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatma ve büyütme kararlılığımızı gösteriyoruz. Bu kararlılıkta sizlerin de desteğini almak, birlikte hareket etmek son derece önemli” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk’te “Bu nazik davetiniz için çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız şehir dışında olduğu için çok istemesine rağmen bu programa katılamadı. Sizlere selamlarını, saygılarını iletti. Ben ADD yöneticilerimize, üyelerimize çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi.



İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu da yaptığı konuşmada, “Burada güzel bir aile kahvaltısı yapıyoruz. Ailemle birlikte olmak bana büyük mutluluk veriyor. Bu aileyi büyüteceğiz. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk için buradayız. Bugün buradaysak, Kubilay ve Cumhuriyet devrimi şehitlerimiz sayesinde buradayız. Hala güçlüyüz ve cesuruz. Mücadeleciyiz. Karamsar asla değiliz. Çok güzel günler, çok iyi günler bizim olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Program müzik dinletisi ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.