Adem Demiralay Savunmasını Verdi

Adem Demiralay Savunmasını Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2016 15:00
Adem Demiralay Savunmasını Verdi

2 hafta sürmesi planlanan duruşmaların üçüncü gününde örgütün Isparta'daki üst mütevelli heyeti üyeliği ile suçlanan tutuklu sanık işadamı Adem Demiralay, FETÖ yöneticiliği suçlamasını kabul etmedi, üzerine düşen yükümlülüklerini yerine getiren Türk vatandaşı olduğunu söyledi. FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini lanetleyen Demiralay, diğer terör örgütlerinin saldırılarını da kınadığını aktardı.

İddianamedeki diğer sanıklarla geçen telefon görüşmelerinin hayatın olağan akışına ters olmadığını savunan Demiralay, örgüt üst mütevelli heyeti üyesi olduğu iddia edilen Bedri Ayhan'ı yönetici olduğu şirketin ortağı olduğu için tanıdığını öne sürdü.

FETÖ'nün herhangi bir toplantısına katılmadığını iddia eden Demiralay, kurdukları Isparta Yüksek öğrenim Sosyal Kalkındırma, Eğitim ve Kültür Derneğinin, SDÜ Rektörlük seçimlerinde etkin olmak için değil üniversitedeki kültürel faaliyetleri desteklemek için kurduklarını ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.