Adese, Isparta’da İlk Mağazasını Açtı

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Isparta’daki ilk mağazasını Yalvaç’ta müşterilerinin hizmetine sundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2014 17:57
Adese, Isparta’da İlk Mağazasını Açtı

Adese’nin, Isparta’daki ilk mağazası Yalvaç Adese, törenle açıldı. Açılış töreni Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fahri Akay, İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir atila, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben ve Yalvaçlıların katılımı ile gerçekleştirildi.

Yalvaç halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da açılışlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Adese olarak 8 şehirde, 136 mağazamızla, yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada Isparta’daki ilk, Türkiye’deki 136. Mağazamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. 22 Yalvaçlı arkadaşımız toplam 1100 metrekarelik mağazamızda 5000’i aşkın ürün çeşidi ile sizlere hizmet verecek.

Hepinize açılışımıza katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Yalvaç Adese, 3 kasa ve 22 personel ile gıdadan temizliğe, manavdan unlu mamullere, konfeksiyondan ayakkabıya kadar 5 binin üzerine farklı ürün çeşidiyle Yalvaç halkına 365 gün kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşatacak" dedi.

Şehrin en büyük ve en eski yerleşim yerlerinden olan Yalvaç’ta açılan mağaza ile birlikte, Adese’nin toplam şube sayısı 136’ya ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.