Adliye Kavşağında Yeni Düzenleme

Isparta Belediyesi alt yapı ve asfalta verdiği önemi her geçen gün artırarak devam ettiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2014 14:58
Adliye Kavşağında Yeni Düzenleme

Kırmızı kot uygulaması ile şehrin tamamında başlatılan alt yapı ve dayanıklı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmalarına yenileri eklenmeye devam ediyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 201 cadde ile 202 caddenin kesiştiği caddede ciddi bir çalışma içerisine girdi. Adliye ve Emniyet Müdürlüğü binalarının taşınması ile birlikte bu caddelerdeki taşıt sayısı da o paralelde arttı.

Bu artma nedeni ile bazen yolda istenmeyen olaylara kazalarda baş göstermeye başladı. Bu bağlamda Isparta belediyesi de yol üzerinde yeni bir çalışma yaparak İstanbul yolundan devam eden caddeyi bölünmüş yol haline getirdi. Adliye önünde de yeni bir kavşak düzenlemesi yaparak buradaki trafik akışını da rahatlattı.

Bu günlerde asfalt kaplaması yapılan kavşağa önümüzdeki günlerde de yapılacak sinyalizasyon çalışması ile tamamlanmış olacak. Cadde de ayrıca yürüyüş yollarının ayrılması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum