Adnan Şeysi… Kedicikler… İsrail… AK Parti…

Bora Tüfekli Yazdı; Adnan Şeysi… Kedicikler… İsrail… AK Parti…

Yayınlanma:
Adnan Şeysi… Kedicikler… İsrail… AK Parti…

Bir tespitle başlayalım, Türkiye’nin ekseni değişiyor, Türkiye yönünü batıdan doğuya doğru çeviriyor… Bu tespitin somut dayanakları var. FETÖ operasyonları, Rusya ile yapılan askeri anlaşmalar, Çin’le ekonomik işbirliği arayışları ve atılan adımlar, Afrin Harekatı ve kedicikleriyle nam salmış Adnan şeysi… (Hoca diyorlar ama ben o ifadeyi kullanmak istemedim)

İşin özüne baktığımız zaman ABD’nin dizinin dibindeki FETÖ ile İsrail’in ajan faaliyetlerinde kullandığı Adnan şeysi aynı mamül. Adnan şeysine yapılan operasyonu küçümsemek, kedicikler vb lafazanlığıyla sulandırmak Türkiye’nin ekseninden duyulan rahatsızlığın bir yansıması olacaktır. Kendisini ‘sol’ olarak gösteren bazı yayın organlarında Adnan şeysine yapılan operasyonu küçümseyen ifadeler de özünde Türkiye’nin bugün durduğu noktayı görememektedir.

FETÖ=ABD, Adnan şeysi=İsrail denklemi ve Türkiye’nin burada gösterdiği iradeyi önemsemek lazım. “Aman efendim, Türkiye; ekonomik krizin işaretlerini unutturmak için Afrin’e girdi, Tren kazasındaki canlarımızı unutturmak için Adnan şeysine operasyon yaptı, bütün bunlar gündeme ilişkin algı operasyonlarıdır” diyenler Türkiye ve dünya siyasetini sadece ve sadece AKP ve Erdoğan düşmanlığı üzerinden görmektedirler. Ve bu büyük bir yanılgıdır.

Son dönem yaşananlara baktığımızda Türkiye’nin hangi güçlerle savaş halinde olduğunu görebiliriz… Afrin Harekatı ABD’ye karşı yapılmadı mı? FETÖ operasyonları ABD’ye rağmen yapılmadı mı? Adnan şeysine yapılan operasyonun ardından İsrail’den yükselen sesler bu operasyonun İsrail’e rağmen yapıldığını göstermiyor mu?

Ama şimdi bazıları çıkıp, sen ne biçim muhalifsin ‘Eyy Tüfekli’ diyecek. Varsın desinler; muhalefet ettiğimiz konuları bir başka yazıda paylaşalım.

Ve son söz: “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum