AEDAŞ, Isparta’da Muhtarlarla Buluştu

AEDAŞ, Isparta’da Muhtarlarla Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2016 11:35
AEDAŞ, Isparta’da Muhtarlarla Buluştu

Isparta’da elektrik kesinti ve arızaları ile ilgili olarak bölge halkının yaşadığı sorunları anında bildirebilmeleri için muhtarlara WhatsApp Grubu oluşturan AEDAŞ,  muhtarları ağırladı.

AEDAŞ Isparta İl Müdürlüğü’nde muhtarlarla yapılan toplantıda, bölgedeki yatırımlar hakkında da bilgi verildi. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) bir yandan kesintisiz ve kaliteli enerji için yatırımlarına devam ederken diğer yandan paydaş ziyaretleri ile sorunları yerinde dinleyip çözümler geliştiriyor.

Muhtarların kendi bölgelerinde yaşanan sorunları anında bildirebilmeleri için WhatsApp üzerinden Isparta bölgesi için ‘Muhtarlar Grubu’ kuran ADEAŞ, son olarak 3 Ekim Pazartesi günü Isparta’daki muhtarlar ile bir araya geldi. Akdeniz Elektrik Dağıtım’ın Isparta İl İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleşen ve 35 muhtarın katıldığı toplantıda, AEDAŞ Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım muhtarlara genel bir sunum yaptı. Sunumda AEDAŞ olarak bölgedeki yatırımlar hakkında muhtarlara detaylı bilgi verildi.

Toplantıda, Isparta ilinde yaşanan planlı ve plansız elektrik kesintileri ile arızaların nedenleri anlatılırken, şirketin çözüm yolları sıralandı. Sunum sonrasında soru ve yanıt bölümünde muhtarların talep ve şikayetleri dinlendi. AEDAŞ yetkilileri, bulundukları bölgelerde halkın nabzını tutan muhtarlardan gelen şikayet ve taleplerin öncelikli olarak değerlendirileceğinin altını çizdi. Söz konusu buluşmaların periyodik olarak gerçekleştirileceği de bildirildi.

Toplantı sonrasında muhtarlar ile birlikte öğlen yemeği yenirken, hatıra fotoğrafı da çekildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.