AEDAŞ Yeni Bir Hizmet Daha Başlattı

AEDAŞ Yeni Bir Hizmet Daha Başlattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2016 15:34
AEDAŞ Yeni Bir Hizmet Daha Başlattı

Kısa adı AEDAŞ olan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürlüğü, tüketicilerin sorunlarını çözüme daha kısa sürede kavuşturmak amacıyla Tüketici Hizmetleri Merkezi oluşturdu.

Hizmet binasına bizzat gelerek sorununu anlatan tüketici hemen girişte yapılandırılan bu merkezdeki görevli tarafından karşılanmakta, tüketici çayını içerken görevli personel tüketicinin sorununa çözüm bulmak için ilgili bölüm yetkilileri ile hemen görüşmelere başlamakta, sorunun çözümü zaman alacak ise veya neden talebin karşılanamadığı bu merkez tarafından gerekçek olarak tüketiciye bildirilmektedir.

Çözüm bulunan talepler anında karşılanarak, tüketici memnuniyetine oldukça önem veren bir yaklaşım bu merkez tarafından sağlanmaktadır.
Bu merkeze bizzat başvurulacağı gibihttp://www.akdenizedas.com.tr/elektronik posta adresinden 0-246 224 33 56 nolu telefondan ulaşmakta mümkün olabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.