AEDAŞ'tan Öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

AEDAŞ'tan Öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2017 19:40
AEDAŞ'tan Öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) tarafından Antalya, Burdur ve Isparta'da öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

 

AEDAŞ tarafından 'İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası' çerçevesinde Antalya, Isparta ve Burdur'daki okullarda öğrencilere eğitimler verdi. İş sağlığı ve güvenliği konusunda uyulması gereken kuralların anlatıldığı programlarda, elektrik dağıtım sektöründe tehlikelerden korunmanın yolları da uygulamalı anlatıldı.

 

AEDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticiliği ve Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde elektrik- elektronik bölümü öğrencilerine teorik ve uygulamalı eğitimler verilirken, Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirilen konferansta AEDAŞ Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım, 'Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Güvenliği Eğitimleri' konulu sunum yaptı. Ardından da elektrik sektöründe kullanılan malzemeler ve tehlikelerden korunma yolları uygulamalı bilgiler verdi. Yaklaşık 100 öğrenci ve öğretim üyesinin katıldığı konferansta AEDAŞ şirket doktoru ise iş sağlığı konusunda öğrencileri eğitici bilgiler paylaştı.

 

ISPARTA'DA 5 İLÇE VE KÖY OKULLARINDA ETKİNLİK


AEDAŞ, iş sağlığı ve güvenliğinin anlatıldığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Sütçüler Çetin Şentürk, Şarkikaraağaç Çiçekpınar, Eğirdir Atatürk, Büyükgökçeli ve Yalvaç Alemdar ilkokullarında öğrencilere elektrik kullanımı konusunda bilgiler verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.