Afganların HES Kodu Erdoğan Mı?

Afganların HES Kodu Erdoğan Mı?

Yayınlanma:
Afganların HES Kodu Erdoğan Mı?

Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, gündeme ilişkin yaptığı çeşitli değerlendirmelerde hükümetin göçmen politikalarını eleştirdi. Yaltırak; “Kamu binalarına girerken HES kodu soruyorlar, bu Afganların HES kodu Erdoğan mı?” dedi.      

Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, yaptığı açıklamada “Yazlık saray, kışlık saray, Ankara'da saray, yetmedi Dolmabahçe, yetmedi Vahdettin Köşkü… Bu kadar saray neyine yetmiyor anlamıyorum! Sanki sarayda büyümüş. Seçime giderken elini vicdanına koy AK Partili kardeşim! Adam kendine filo kurmuş, bir tane yangın uçağı almamış. Bunu düşünmelisin, ormanlar hepimizin. Sadece çamlar yanmadı, kurt, kuş, börtü böcek, mantarlar, kekikler, tavşanlar, tilkiler, ciğerimiz yandı görmediniz mi! Her yer saray, Ahlat'ta saray, Marmaris'te saray, İstanbul'da saray, Ankara'da saray, millet sokaklarda boğulmuş, batsın senin saray merakın batsın!” dedi.

TANIMLAMASI OLMAYAN BİR KAVİMLER GÖÇÜ
Göçmen sorunuyla ilgili de konuşan Yaltırak, “Hiçbir tanımlaması olmayan bir ‘kavimler göçü' ile karşı karşıyayız” dedi ve şöyle sürdürdü:Biz büyük devletiz, komşumuzda problem olursa kapılarımızı açarız. Onları yedirir, içirir, bakarız. Türkiye Cumhuriyeti bunu her zaman yaptı. Yine yaparız. Memleket Partisi iktidarında da yaparız. Kafileler halinde koşup geliyorlar. Ayaklarında aynı tip spor ayakkabı. Ellerinde bir valiz bile yok. Yanlarında kadın, çoluk, çocuk, yaşlı yok. 16-25 yaş arasında aynı tip giyimli genç erkek. Bundan ne hayır gelir insanlara? Karısını, çoluk çocuğunu Afganistan'da bırakıp kendini kurtarmaya çalışan adamdan ne hayır gelir millete?

5 bin kişi 5 bin kişi her gün 5 bin kişi göz yumuyor, o sınırdaki Hudut Alay Komutanı'na sesleniyorum, Kanunsuz emir, emir değildir. Bir gün yargılanırsın. Yolgeçen hanına dönmüş Türkiye. Nereye geliyor bunlar? Bunlar kim? Bunlar Afganistan'da Amerika ile iş birliği yapmış iş birlikçiler. Biz Amerika'nın jandarması değiliz. Kamu binalarına girerken HES kodu soruyorlar, bu Afganların HES kodu Erdoğan mı? Buna göz yuman kamu görevlilerini uyarıyorum. Eğer bu kanunsuz emirleri yerine getirirseniz, bir gün sizi bağımsız mahkemelerin önüne koyarız. İşinizi doğru yapın!” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum