Afyondan Kaymak Değil, Ankara’dan Yatırım Getirdik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bir dizi açılış ve temel atma töreni için Isparta’ya geldi. Bakan Eroğlu, “Heybem dolu geldim. Afyon’dan Kaymak değil, Ankara’dan yatırım getirdik” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2015 14:10
Afyondan Kaymak Değil, Ankara’dan Yatırım Getirdik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta’da ilk olarak Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra Valilik Gül Toplantı Salonunda gazetecilerle bir araya gelen Bakan Eroğlu, Isparta’ya yapılan bakanlık yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.
Bakan Eroğlu burada yaptığı açıklamalarda, “Güller, Göller ve Göletler diyarı Isparta’da olmaktan mutluyuz” diyerek sözlerine başladı.

Isparta’ya 1,5 yılda 76 müjde ve 562 milyon TL yatırım getirdiklerini kaydeden Bakan Eroğlu, “Isparta’yı barajlar ve göletler diyarı yapacağız demiştik, sözümüzde duruyoruz” diye konuştu.

ISPARTA’DA DOĞRU DÜRÜST HASTANELER BİLE YOKTU
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, konuşmasında “Isparta merkezde dereler dahi ıslah edilmemişti. Göletler yoktu. Yollar yoktu. Doğru dürüst hastaneler yoktu. Bunları hep biz yaptık. Bunları görmek lazım” ifadelerini kullandı.

Bakan Eroğlu, 2016 yılının bakanlık yatırımları açısından şahlanış yılı olacağını ifade ederek “1 Kasım’da yeniden tek başına istikrar sağlanırsa, yatırımlarımız inşallah şahlanacak” dedi.

Bakan Eroğlu, Valilikteki programının ardından Darıderesi 2 Baraj şantiyesine toplu açılış ve temel atma törenine geçti.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum